Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Sunt curios cum s
Ca să puteți puncta și la turneele A+ ....... participați la cât mai multe turnee A și B (unde primează ordinea înscrierii), adunați punct cu punct (precum cei care participă la 15-20 de turnee pe an sau mai multe), bucurați-vă de acest fenomen (care este din ce în ce mai dezvoltat), făceți-vă prieteni și o să fie mult mai frumos decât să c?rcotim fără să facem mai nimic ......![]()
Nu ati facut niciun calcul, doar filozofam.
Am facut eu totusi.Dumneavoastra fara turneele A+ ati acumula 72 puncte si ati fi pe un onorabil loc 814.
Asa, datorita turneelor A+ sunteti pe 431.
E total neinspirata impartirea jucatorilor cu MP < 19 in Avansati - Incepatori.
Tot inainte! .. ca inainte era mai bine![]()
Pretenas, daca esti asa mare jucator, renunta la verdeturi si joaca tenis!!! Tenisul se joaca soft-soft...daca joci cu balarii imi dau seama ce mare jucator esti...Cat despre incepatori sa nu-i subestimezi niciodata, ca daca iti iau iarba 3/4 din cei inscrisi la A+ de la Targoviște te inving...Ce sa-mi spuna bozga? Ca joci cu herball...nu cred ca te incurca cu ceva sectiunea *incepatori*, chiar daca tu ai alta *valoare*...!!!O zi buna iti doresc !!!