Cred ca de volei era corect ..Marcele..eu vad un fileu
Palinca lui &1c e de vină (=divină). La antrenamentul de aseară am jucat cu 2 mingi. Bine, eu mai mult cu cea imaginară. A treia minge a apărut în peisaj abia după palinca lui Migea Cornel.

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Cred ca de volei era corect ..Marcele..eu vad un fileu
Craciun David Mihai pe lista de asteptare incepatori poz. 76, mai are sanse de participare in urma celor retrasi. As vrea sa nu venim degeaba din București.
Da. Vă așteptăm.
Cei care s-au retras după termenul limită și cei care nu vor ajunge la sală până la ora 9.15 vor fi înlocuiți cu jucători prezenți la sală.
Rugăminte:
În cazul celor plecați dis de dimineață care ?ntâmpină probleme pe drum și ?nt?rzie un pic, vă rugăm anunțați telefonic ?nt?rzierea până la ora 9.15.
Mulțumim!
La incepatori poz. 94 a urcat peste noapte la poz. 72, nu se mai tine cont de ordinea listei ?
1 | Bivolaru Marius | Melnerovici Daniel | Lupsa Bogdan | Petrin Mitica | Vrabie Florin | Pribeagu Sebastian |
2 | Barbatel Eduard | Visan Bogdan | Valcea Daniel | Covataru Loredan | Cristofor Razvan | Fulop Laszlo |
3 | Stolearenco Igor | Melinte Eleodor | Stancescu Sebastian | Catana Claudiu | Niculescu Daniel | Sencu Victor |
4 | Filea Adonis | Cioveie Marian | Budescu Marian | Babus Liviu | Velcea Cristina | Dicu Darius |
5 | Pribeagu Claudiu | Pinzar Alin | Pascu Gabriel | Popa Ion | Dumitrescu Sorin | Cristea Silviu |
6 | Taru Alex | Ciky Cornel | Silviu Niculae | Movileanu Neculae | Tufa Gigi | Pruna George |
7 | Comsa Dan | Mureșan Ioan | Marica Dan | Neculai Radu | Malene Petru | Glavan Alexandru |
8 | Orac Teodor | Serban Mircea | Plaiasu Ion | Firica Lucian | Zainea Mihai | Leanca Delia |
9 | Andreescu Liviu | Ene Diana | Stanciu Viorel | Carjan Dumitru | Kis Istvan | Delimart Alexiana |
10 | Franculescu Marius | Moaghen George | Lovin Eusebiu | Patrascu Traian | Rizescu Gheorghe | Stefan Patrick |
11 | Losonczi Denes | Manoiu Claudiu | Gheorghe Florin | Pralea Marius | Zamfir Gabriel | Nica Daniela |
12 | Cristescu Cristian | Hanganu George | Pralea Constantin | Ileanu Bogdan | Movileanu Adrian | Dima Alexia |
1 | Dena Corneliu | Zedler Csaba | Movileanu Flavius | Jaouir Khaled | Sofian Corneliu | Salavastru Petru | Sterie Georgiana |
2 | Munteanu Octavian | Trocan Nicolae | Pavunev Dan | Matei Dumitru | Mureșanu Alex | Bratescu Adrian | |
3 | Vladu Nicolae | Corneanu Sorin | Spoiala Cristinel | Bogza Dragos | Stoica Mihai | Rusea Gheorghe | |
4 | Lungu Marius | Muntean Mircea | Ciortescu Cristi | Curpas Ioan | Zavricescu Geo | Cecan Vasile | |
5 | Istrate Samir | Padurariu Costel | Dumitrescu Dan | Popescu George | Diaconescu Lucian | Preda Nicolae | |
6 | Corocaescu Cristian | Ciurusniuc Costel | Radu Constantin | Marin Floricel | Florea Marian | Papacu Bejoli | |
7 | Murgu Ioan | Staicu Dan | Ionel Mircea | Dinicescu Ion | Cucu Cristin | Dinu Adrian | |
8 | Ivan Sorin Ioan | Veres Francisc | Ionica Maria | Bumbu Pavel | Marin Adrian | Fulop Attila | |
9 | Coman Emil | Antal Denes | Sultan Valentin | Stanescu Raluca | Lucic Corneliu | Rosu Marius Lucian | |
10 | Rada Florin | Badea Daniel | Bozga Razvan | Smeureanu Nicolae | Marian Bogdan | Giosan Marcel | |
11 | Avram Nicolae | Stancalie Doru | Popa Mircea | Doba Vasile | Nicola Marian | Safta Alexandru | |
12 | Bucsan Romeo | Darmaz Ion | Fratila Robert | Morosan Marian | Dinu Gheorghe | Tobosaru Gheorghe | |
13 | Ban Peter | Barac Marius | Brulea Petre | Voin Doru | Damian Mircea | Solcan Florin |