AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ "Cupa Chindia", Târgoviște - 5.03.2016

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
Vin mereu indivizi de gen Vaduva de la Bistita ,sau altii cu sondaje si fel de fel de chestionare,care nu si pot justifica neputinta in tenis decat pe forum.In teren nu joaca nimic, cu nimeni.

Multumesc frumos pentru aprecieri. Nu ma cunosti, nu am jucat impreuna, dar ma caracterizezi, fara jena.
Inca o data multumesc frumos.

Nici eu nu prea inteleg ce are lumea cu ierburile, omologate sau nu.
Pe mine mai mult ma deranjeaza un sandwich in mana unui atacant bun decat o iarba in mana oricui ... ar trebui sa interzicem si zimtii aia mici si lati?

Multumesc frumos pentru aprecieri. Nu ma cunosti, nu am jucat impreuna, dar ma caracterizezi, fara jena.
Inca o data multumesc frumos.

Va invit sa va duceti la turneele A sau A+ si sa urmariti ce se intampla cu ierbarii, fie ei omologati , fie nu.Ca sa vedeti ca nu spun baliverne.
Am ajuns sa va cunosc de pe forum , vad bine ce valuri faceti.Nu mi am permis sa va jignesc in vreun fel.

- - - Actualizat - - -

Daca dvs credeti cu tarie in ceea ce faceti , continuati va Cruciada.Pana atunci eu voi juca cu orice paleta vreau.

- - - Actualizat - - -

(La Open vroiam sa spun, acolo sa urmariti avantajul ierbarilor)

Am vazut multe postari din care reiese foarte clar ca sunt multi jucatori deranjati de ierbari. Eu ca ierbar va spun ca as fi întrutotul de accord sa fie interzise fetele de paleta neomologate, fetele de paleta uzate sau toate cele mentionate in alte postari.
Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni dar vreau sa va spun cum s-a rezolvat aceasta problema in zona noastra, adica la Iași. La noi in judet sunt pe putin 400 de practicanti de tenis de masă la diferite nivele de performanta, din care sunt destui ierbari. Iasul are o competitie pe echipe si mai multe turnee organizate saptamanal individuale. Din acestea la unul dintre turnee care are 3 etape saptamanal participa majoritatea ierbarilor din Iași. Va rog sa ma credeti ca sunt multi softisti care vin la acest turneu in mod special ca sa invete sa joace impotriva ierbarilor , iar noi ca niste colegi buni ce suntem ii invatam cum sa dea in minge impotriva noastra. O precizare ierburile sau orice material neomologat nu sunt permise in nici o competitie in judetul Iași. Principala nemultumire vine din partea utilizatorilor de iarba Dr. Neubauer Superblock, care este NEOMOLOGATA. Mai este o problema pe care colegii mei utilizatori de soft nu o sesizeaza si anume folositea unor lemn neomologate care sunt din diverse esente , cu greutati ffff mici , sau facute artizanal, ce duc la o saritura foarte joasa si scurta .
Dat fiind cele mai sus mentionate eu Gabriel Iacob , ierbar, as fi total de accord ca in Amatur sa se joace numai cu fete si lemne omologate si consider ca asta ar fi o dovada de respect in primul rand fata de cei care investesc sume considerabile de bani pentru a-si procura materiale omologate( lemne sau fete), restul e vorba de antenament si indemanare.
Va salut respectuos pe toti colegii mei de hobby softisti sau materialisti
Gabriel Iacob

Back
Sus