AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa CS Tibclau" ORADEA 05.11.2016

Birtalan Robert, Oradea, open
Birtalan Laszlo, Oradea, avansati

Nu chiar Sorine, doi dintre ei vor sa participe la turneul final si vor sa urce in clasament sa faca puncte sa nu fie dubii cu deplasarea, . plus le place mult tenisul de masa

Nu chiar Sorine, doi dintre ei vor sa participe la turneul final si vor sa urce in clasament sa faca puncte sa nu fie dubii cu deplasarea, . plus le place mult tenisul de masa

înscrierile la Turneul final se fac(din cate stiu eu) pe baza Clasamentului care va fi actualizat pe 1 Noiembrie,iar rezultatele de la turneele din Noiembrie vor aparea in Clasamentul ce va fi postat la începutul lui Decembrie.

Nu se puncteaza numai dupa Turneul Final Bogdane,clasamentul se actualizeaza pe 1-2 ale luni.adica pe 1 Noiembrie de data asta si turneele de dupa nu mai sunt luate in calcul.

"Regulament Clasament: http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Cls_reg.php

Urmatoarea actualizare: 01 nov 2016 "

înscrierile la Turneul final se fac(din cate stiu eu) pe baza Clasamentului care va fi actualizat pe 1 Noiembrie,iar rezultatele de la turneele din Noiembrie vor aparea in Clasamentul ce va fi postat la începutul lui Decembrie.

am scris in acelasi timp Daciane ,gand in gand cu bucurie.:D

sper sa putem participa si noi

Cotca Diana Oradea incepatori
Cotca Rares Oradea incepatori
Cotca Dacian Oradea open

Back
Sus