AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa CS Tibclau" ORADEA 05.11.2016

Eliminatorii Open
1. Hotico Ciprian
------------------------- Hotico Ciprian 3-0
8. Bye
--------------------------------------------------
5. Bye
------------------------- Spatariu Daniel 0-3
4. Spatariu Daniel
---------------------------------------------------------------------------
3. Gergely Anton
------------------------- Gergely Anton 3-0
6. Bye
--------------------------------------------------
7. Bye
------------------------- Prundaru Horia 0-3
2. Prundaru Horia

Felicitari Popa Mircea sper ca Gabi C. s-a tinut de cuvant si a umplut cupele cu sampanie!
Felicitari leatule,dar cu elevul eu ce-ai avut?

Eliminatorii Open
1. Hotico Ciprian
8. Bye
-------------------------------------------------- Spatariu Daniel 1-3
5. Bye
4. Spatariu Daniel
---------------------------------------------------------------------------
3. Gergely Anton
6. Bye
-------------------------------------------------- Gergely Anton 3-0
7. Bye
2. Prundaru Horia

Eliminatorii Open
1. Hotico Ciprian
8. Bye
-------------------------------------------------- Spatariu Daniel 1-3
5. Bye
4. Spatariu Daniel
--------------------------------------------------------------------------- Spatariu Daniel 3-1
3. Gergely Anton
6. Bye
-------------------------------------------------- Gergely Anton 3-0
7. Bye
2. Prundaru Horia

Finala mica - Open

Hotico Ciprian
------------------------- Prundaru Horia 1-3
Prundaru Horia

Clasament Open

1.
Spatariu Daniel - Arad.jpg
Spatariu Daniel - Arad
2.
Gergely Anton - Oradea.jpg
Gergely Anton - Oradea
3 -- 4
Prundaru Horia - Arad.jpg
Prundaru Horia - Arad
Hotico Ciprian - Sighetu Marmatiei.jpg
Hotico Ciprian - Sighetu Marmatiei
5 -- 7 1v gr.sup.
Balogh Attila - Oradea
Vaida Sorin - Oradea
Mirza Sorin - Arad
8 -- 0v gr.sup.
Birtalan Robert - Oradea
9 -- 10 1v gr.inf.
Tic Ioan - Oradea
Szalay Liviu - Oradea

Felicitari speciale lui Spatariu Daniel pentru primul titlu la Open la un Turneu "A" . Am asteptat demult timp sa te felicit. Sunt convins ca vor veni multe altele .... :-D Un mare bravo si lui Horia care putea juca linistit finala cu Dani ( sa fie parte in parte... ca la Arad :))) ) . Imi pare rau ca nu am putut ajunge. Sa ne vedem sanatosi la urmatoarele... :-)

salut.
multumiri organizatorilor, ne-am simtit foarte bine la oradea, ca de obicei :)
felicitari "podiumului" de la incepatori, m-ati batut rau astazi :)
respect Alex!!!!! stii tu de ce...
si nu in ultimul rand... Adam Kornya... imi pare rau ca te-am eliminat, dar ca sa ajungi campion, trebuie sa stii sa si pierzi. a fost, pana la urma, un meci de tenis din care cineva trebuia sa iasa invins. ai tot viitorul in fata si sper ca nu te-a autodezamagit un meci pierdut.

vom reveni cu placere!

Pacat ca nu are Dani cu cine uda cupa, la ora asta se delecteaza cu fiul lui, noi ii uram distractie placuta si il asteptam cu ceva drojdie sa ne petrecem

Un turneu deosebit,foarte puternic! Felicitari tuturor participantilor si premiantilor!! Felicitari speciale organizatorilor!!! Un mare bv tenisului de masa oradean care a fost din nou la inaltime!!! Felicitari Spatariu Daniel pt locul 1 ,felicitari Gergely Anton pt un tenis foarte spectaculos si bineinteles sa nu l uit pe bunul prieten Hotico Ciprian pt clasarea in top!!! M am simtit f bine si voi reveni de fiecare data cu placere!!! Nu in ultimul rand vreau sa l felicit pe colegul Mirza Sorin pt meciurile frumoase avute in grupa superioara cu putin mai multa atentie erai mult mai sus pt ca din punct de vedere al calitatii jocului esti la inaltime!!! Eu va dores un weekend linistit si sa ne revedem cu bine!!!!! Servus;)

Popa Mircea joaca cu materiale interzise !!! Sa joace la el in munti cu alea nu aici la noi ����...in rest tot ok

Daca ai fi castigat impotriva lui, probabil nu ai fi fost atat de suparat. Eu joc cu soft pe ambele fete si nu ma deranjeaza atat de tare "materialele", ba pot sa-ti spun ca e o placere sa joci cu el deoarece este un om de calitate. Curpator de-ar fi avut in loc de paleta si nu ar fi trebuit sa fii atat de rautacios. Faptul ca a batut atata drum din "munti" pana la "voi", doar ca sa joace tenis, e de apreciat.
Si sa mai stii ca "la voi" e si "la noi" si invers. Amaturul traieste din prietenie, nu uita asta. In rest, sa auzim de bine si sa ne bucuram de tenis.

Ca un P.S felicitari speciale colegilor mei de la Hd Silviu si Andrei care au obtinut clasari onorabile la incepatori!!!! Bv baieti!! Se vad roadele antrenamentelor;) La mai mare;)!

Situatia materialelor ,,interzise"nu ar trebuii lasata sa fie transata de catre jucatori .Si sa creeze intre ei controverse ,adversitati si mai stiu si eu ce ! Exista un tabel oficial ITTF actualizat in permanenta (pot sa-l pun la dispozitie )si daca materialul (fata respectiva )nu apare pe el nu se joaca cu acel material ! Numai sa se doreasca acest lucru de catre conducatorii amaturului .Probabil am pierde cativa jucatori !? Nu .Total gresit .Adevaratii jucatori si toti sunt adevarati ,sar adapta la materiale permise si ar disparea problemele ,frustarile de genul ,,am pierdut ca juca cu iarba interzisa ''.

- - - Actualizat - - -

Situatia materialelor ,,interzise"nu ar trebuii lasata sa fie transata de catre jucatori .Si sa creeze intre ei controverse ,adversitati si mai stiu si eu ce ! Exista un tabel oficial ITTF actualizat in permanenta (pot sa-l pun la dispozitie )si daca materialul (fata respectiva )nu apare pe el nu se joaca cu acel material ! Numai sa se doreasca acest lucru de catre conducatorii amaturului .Probabil am pierde cativa jucatori !? Nu .Total gresit .Adevaratii jucatori si toti sunt adevarati ,sar adapta la materiale permise si ar disparea problemele ,frustarile de genul ,,am pierdut ca juca cu iarba interzisa ''. P.S. S-ar adapta nu sar adapta ,Scuze !

Popa Mircea joaca cu materiale interzise !!! Sa joace la el in munti cu alea nu aici la noi 😱😱...in rest tot ok

Cu respect tin sa va amintesc ca deocamdata nu exista in amatur materiale interzise. Deocamdata orice fata care are sigla ITTF, chiar daca a fost interzisa intre timp, poate fi folosita in competitiile desfasurate sub sigla amatur. Daca se vor aproba propunerile privind eliminarea lor din circuit, probabil ca jucatorii care le folosesc se vor reorienta catre alte ierburi aflate inca in lista celor admise de ITTF.

Foarte urat din partea lui Popa Mircea oti.cum ....el stia ca ee interzis dupa ce aa castigat a ras ca un cioban mai bine zis..!!!Mai invata tenis !

Back
Sus