Antal Denes
senior
Cred ca ar fi necesar sa-l inparti ,la incercarea vizionari apare ca este prea lung ?FINALA AMATORI POP COSMIN- MAXIM VALENTIN
o filmare la fel de nereusita, dar la fel de edificatoare
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Cred ca ar fi necesar sa-l inparti ,la incercarea vizionari apare ca este prea lung ?FINALA AMATORI POP COSMIN- MAXIM VALENTIN
o filmare la fel de nereusita, dar la fel de edificatoare
No, aseara era cam tarziu si nu mi-am dat seama, dar si la Cristea scrie ca a castigat cu 3-2 la dvs.FLORINE, eu am avut doua victorii in gr. superioara, la fel ca si CRISTEA VIOREL, dar am avut victorie asupra lui, deci, ar trebui sa fiu pe locul 3 in grupa.
Te rog verifica daca este asa !
Cumva aceste felicitari i se adreseaza pentru ca SCUIPA PE JOS si apoi STERGE CU ADIDASUL?Mai cunoasteti cumva vreun precedent de acest gen?Cu atat este de condamnat ,deoarece are PROSOP in dotare ,precum si tricoul cu care este imbracat si uneori se foloseste si de acesta sa se stearga.Domnule SORIN ,mai educati-l acum cat este tanar,ca talent tenisistic are.bravo marius, felicitari
Am mai aflat inca un lucru pe care nu-l stiam referitor la proprietatile ANTIDERAPANTE ale SALIVEI.Ni-l puteti recomanda si iarna sa ;scuipam;cauciucurile sa nu derapam?Oricum aceasta varianta ar fi mai ieftina decat lanturile si cumparatul cauciucurilor de iarna .Marea problema ar fi sa avem si suficienta saliva in ;dotare;.In cazul in care podeaua este alunecoasa iar la masa nu exista o carpa umeda pe care sa te stergi , se poate folosi lichidul din dotare. Cred ca de asta scuipa Marius pe jos, ca sa se stearga pe adidasi sa nu mai alunece....
Cumva aceste felicitari i se adreseaza pentru ca SCUIPA PE JOS si apoi STERGE CU ADIDASUL?Mai cunoasteti cumva vreun precedent de acest gen?Cu atat este de condamnat ,deoarece are PROSOP in dotare ,precum si tricoul cu care este imbracat si uneori se foloseste si de acesta sa se stearga.Domnule SORIN ,mai educati-l acum cat este tanar,ca talent tenisistic are.
No, aseara era cam tarziu si nu mi-am dat seama, dar si la Cristea scrie ca a castigat cu 3-2 la dvs.
Daca ziceti ca l-ati batut, inseamna ca el are doar o victorie - o sa corectez si clasamentul.