Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Binenteles ,dupa dumneavoastra sunt cel mai frumos.Multumesc iubirea mea ,sa fiti sanatos si frumos cu toata stimaprof Vasile Marcu pt titlu (acordat de mine) de cel mai bun si frumos barbat din Bucovina.
Daca lupti poti sa pierzi , bla bla bla. Eu stiu ca la lupta mai si ataci. Mai ales cand ai 24 de ani. Mie mi-ar fi rusine sa joc cu iarba la varsta asta. Ce-o sa-ti pui la 50 de ani? Sunt curios ce le vei spune copiilor tai peste cativa ani. Parca te aud. Dragii mei copii,ma duc la un concurs unde vin niste fraieri sa joace tenis de masă, pe care voi incerca sa nu-i las sa castige.De fapt nu-i voi lasa nici sa joace tenis. Le vei spune si lor lozinca bla bla bla,dupa care,mandru de loviturile tale ucigatoare cu iarba,te vei da exemplu de urmat,iar cand vor creste, le vei pune paletele defensive in maini, incercand sa-i convingi ca asta-i viitorul in tenis, si vei veni cu propuneri de modificare a regulamentului, printre care, ungerea suprafetei de joc cu ulei. Daca nu-ti place tenisul de masa, nu juca.Daca nu poti juca,invata. Daca te intereseaza mai mult scorul decat tenisul,ai o problema. Nu vreau sa se inteleaga ca am ceva cu aparatorii. Chiar nu am.Nu am cu cei care din motive INTEMEIATE folosesc iarba.
- - - Actualizat - - -
Aceasta postare este adresata bravului fundas ionut roseti care a luat o diploma dar n-a castigat nimic.
Raspunsul este unul simplu.Domnule doctor,ce trebuie sa facem in consecinta ?Sa aruncam fetele cu iarba la gunoi?O fi si asta o varianta ,numai sa fie oficiala si reglementata.Sa fie stipulata in Regulament.Si asa lumea ne face lasi ,profitori, vanatori de cupe si in toate felurile posibile.Cum apuca, ne jigneste.
PS.Eu am fost softist, numai in Amatur am invatzat munca cu Iarba.Pana atunci nu stiam de ea.
Raspunsul este unul simplu.
Iebarii sa arunce la gunoi fetele interzise si sa joace NUMAI cu cele aprobate,iar softistii sa se antreneze temeinic cu ierbarii,sa invete sa joace impotriva lor ,pentru ca ulterior sa-i poata invinge.Prin aceste momente de suparare am trecut si eu pana am invatat sa joc impotriva ierbarilor.Si-i sfatuiesc pe softistii care inca nu stiu sa joace impotriva ierbarilor,sa faca antrenamente tematice cu ei,sa deprinda ?raspunsul corect?.Si mai este nevoie si de rabdare,care trebuie educata in meciul cu ei,ierbarii.
Dar avand in vedere ca amandoi sunteti ?ierbari?,oricand sunt dispus sa joc cu voi ,sigur imi face placere sa va demonstrez ca in acest caz,softul e mai bun ca ?iarba?.Va mai amintiti din trecut?
Cand afirmi ca v-ati dezvoltat,eu ma gandesc ca este adevarat ce spui,ai facut o burta mai mare si consistenta si sper ca nu ti-au crescut dioptriile.Dar totusi am observat la tine un progresat vizibil la capitolul eficienta la masa de joc,antrenamentele facute cu colegii tai din Botoșani,au determinat cresterea valorii tale tenisistice.Felicitari pentru progres.Asta nu inseamna ca te evit la masa de joc.Sper sa ne intalnim acolo(la masa de tenis)prin toamna.Vara este un sezon scurt si trebuie sa profitam la maxim de ea,prin desfasurarea si altor activitati ...sportive.Vara la masa de tenis din sala..Caldura mare(daca nu-i aer conditionat)-cresterea pulsului si a tensiunii arteriale=pericol de accident vascular cerebral, transpiratie excesiva-consum de apa in exces=dilatarea stomacului=mananci mai mult=cheltuiala suplimentara.Cand iesi afara,constati ca este mai racoare prin adierea vantului,mai multa lumina,parca ai face ceva de sezon=scaldatul in piscina,mersul pe munte(drumetie),gratare+bere si multe,multe alte activitati de sezon.Si nu uita ca sezonul cald pe la noi in nordul tarii,tine cam 3 luni,din care jumatate sunt ploi torentiale.Placerea de-a juca impreuna e partea mea dottore!
Ma tem insa ca amintirile despre trecut au ramas doar amintiri ca de', ne-am mai dezvoltat si noi.
Adevarat, softul este superior ierbii.
Si asa ca fapt divers, sunt primul care voteaza scoaterea materialelor insa stim cu totii ca practic este aproape imposibil. Suntem amatori.
Respect.