cippostelnicu
junior
Cu parere de rau,se retrage Tanu Mihai din Tecuci.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Mă bucur tare că avem turneu A la Galați! Un oraș cu așa mare tradiție în tenisul de masa ar fi fost păcat să dispară de pe harta AmaTur !
va rog sa rectificati in clasament la Botezatu Onelus! eu nu am mai fost la un turneu A sau B de foarte mult timp , nu am cum sa fiu la open! multumesc
GeluBv a spus:4.1.3. Pentru stabilirea categoriei valorice, jucatorii care nu figureaza in clasamentul amatur, se repartizeaza astfel:
-daca provine din randul legitimatilor prima participare va fi la categoria "open", dupa care media obtinuta va avea efect de repartitie;
-daca se poate determina ca desi este un jucator nou provine din randul open-istilor (cazul unei perioade expirate din clasament- peste 12 luni), prima participare va fi la categoria "open", dupa care media obtinuta va avea efect de repartitie, iar pentru determinarea acestor diferente, organizatorul trebuie sa tina cont de specificatiile din clasamentul general, unde fiecare participant are simbolul "O" sau "A", cu mentiunea ca exista varianta/posibilitatea ca un jucator de open sa detina media zero (urmeaza prima participare la un turneu de categoria A sau A+);
Undeva în Bucovina, într-un loc binecuv?ntat de Dumnezeu, două m?ini harnice care știu rânduiala copturii pregătesc cu îndem?nare cele trebuincioase zilei de m?ine.
Covata veche e scoasă la lumină și ferchezuită, lemnele aranjate lângă cupchior, făina adusă și mneaei la loc călduț, în dosul sobei, ouăle asemenea. Macul și nuca date prin mașină - vechea piuă rar se mai urnește de pe raftul din cămară - stafidele ?ndulcite cu ceva coniac să-și recapete prospețimea uitată a strugurilor, corciova și lopata gata să intre în acțiune cum s-o domoli focul din cuptor.
Iară m?ine, dis-de-dimineață, cele m?ini harnice or porni aluatul, or pregăti umplutura, or unge tăvile și-or întinde cu sucitorul foi potrivite pe care le-or umple cu mac și nucă deopotrivă, le-or răsuci după cum li-i felul și apoi i-or băga la rumenit în cuptor. La ieșire penele de g?scă or adăsta leneș cu-n amestec de apă și miere pe coaja rumenă și crocantă, iară un ștergar țesut în casă a acoperi ca un văl coptura de sărbătoare.
Și dacă toate cele de sus or merge "ca pe roate", ca-ntr-un film vintage în care odinioară m?inile harnice erau ale bunicii - acum ale mamei, om gusta și noi la mal de Dunăre o poveste de cozonac bucovinean, care este o sărbătoare el însuși.
"Nu uitați să răciți sloi un Muscat Ottonel vechi de Blaj! Numai așa, încălzit puțin câte puțin în palmele dumneavoastră, își va putea uita sfiala și va exploda într-o senzualitate copleșitoare, de îndrăgostit care a suspinat trei ani după o m?ng?iere." - treaba asta s-o faceți musai vineri seara înainte de a vă porni la drum.![]()
Prea multe "bucovinisme " d-le Marcel. Tare mi-e teama ca in fara de noi moldovenii putini au sa inteleaga toate cuvintele dar in schimb la cozonac sunt convins ca la toti o sa le iasa faza cu mancatul. Deci pofta buna!