denesferi
senior
:lolno::lolno::lolno:P.S. { La Praid puteti sa-l luati pe Denes Feri si pana la Odorhei puteti sa dicutati despre efectele nocive ale tigarilor............}
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
:lolno::lolno::lolno:P.S. { La Praid puteti sa-l luati pe Denes Feri si pana la Odorhei puteti sa dicutati despre efectele nocive ale tigarilor............}
Carosabilul e Ok.
Deva-Alba Iulia- Unirea- Hadareni- Ungheni- Acatari- Balauseri- Sovata- Praid- Odorhei.
P.S. { La Praid puteti sa-l luati pe Denes Feri si pana la Odorhei puteti sa dicutati despre efectele nocive ale tigarilor............}
Salut Danut!ceao Feri ,Dan Petrov sint
sti bancul ala cu a se feri de foc ce scria pe punctele PSI pe vremea lui Ceau
si vine Feri la lucru si citeste
ase Feri dei foc (la tigara)
ai dreptate cu fumatul sint nerabdator sa ne vedem la o tigara o bere si o polincuta de pruna de la tine
no servus fiom
Multumesc frumos. Sunteti al patrulea care se ofera sa ma duca, pacat ca la alte turnee nu am acest noroc.Ruta Deva - Alba - Copsa mica - Mediaș - Sighișoara este mai scurta, sper sa fie si drumul bun.
Pe Feri il iau cu mine doar daca va veni insotit de o sticla cu palinca![]()
Sper sa nu dati de "cratere" pe aceasta ruta.Ruta Deva - Alba - Copsa mica - Mediaș - Sighișoara este mai scurta, sper sa fie si drumul bun.
Pe Feri il iau cu mine doar daca va veni insotit de o sticla cu palinca![]()
Kantor Imre-Zoltan?Din Reghin la OPEN: Zidar Victor
Toncean Mircea
Este ziua de nastere a sotiei.Kantor Imre-Zoltan?
Sa nu-mi spui ca nu vii.
Este ziua de nastere a sotiei.
La multi ani cu sanatate si multe-multe bucurii doamnei!!!Este ziua de nastere a sotiei.
Baiatul meu a suferit o dubla fractura la picior si pana in 28 februarie este in ghips piciorul lui. Asa ca suntem si noi blocati cu mersul...La multi ani cu sanatate si multe-multe bucurii doamnei!!!
Ai putea veni la turneu, macar de ziua ei sa n-o superi stand acasa.
Daca nu vii, cum bem in cinstea ei? Cine-mi aduce diploma cu locul 5 ?![]()
Daca aveti informatii in acest sens, v-as fi recunoscator sa-mi spuneti.Sper sa nu dati de "cratere" pe aceasta ruta.
Traseul pe care eu vi l-am descris stiu sigur ca este practicabil si in stare foarte buna!!!Daca aveti informatii in acest sens, v-as fi recunoscator sa-mi spuneti.