AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Harghita", Odorheiu Secuiesc, 29.03.2014.

Repostez clasamentele si pe aceasta pagina, restul intamplarilor din concurs le gasiti cu vreo 30 de posturi mai devreme,

openul aici:

http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?13258-Turneu-A-quot-Cupa-Harghita%94-Odorheiu-Secuiesc-29-03-2014&p=205231#post205231

iar amatorii aici:

http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?13258-Turneu-A-quot-Cupa-Harghita%94-Odorheiu-Secuiesc-29-03-2014&p=205241#post205241

Clasament Open
1 - 4.
Farcas Vlad - Cluj Napoca
Farkas Gabor - Targu Mureș
Tecuschi Dan - Brașov
Mocean Dan - Cluj Napoca
5 - 8.
Tamas Nagy Jeno - Miercurea Ciuc
Maxim Valentin - Cluj Napoca
Nagy Imre - Odorheiu Secuiesc
Zidar Victor - Reghin
9 - 12. loc 3 gr. sup.
Marcu Vasile - Vatra Dornei
Grosan Nicu – Piatra Neamț
Laszlo Zsolt - Odorheiu Secuiesc
Welker Ivan - Sfantu Gheorghe
13. 3v gr. inf.
Aron Darie - Sibiu
14. 2v gr. inf.
Sipos Ferenc - Targu Mureș
15 - 20. 1v gr. inf.
Lorincz Jozsef - Sfantu Gheorghe
Simion Boby - Cluj Napoca
Marandici Adrian - Brașov
Irsai Istvan - Targu Mureș
Hagatis Andrei - Vatra Dornei
Denes Ferenc - Praid
21. 0v gr. inf.
Tipser Gabriel - Sighișoara

------------------------

Clasament Amatori
1 - 4.
Biro Attila - Miercurea Ciuc
Nistor Iosif - Siculeni
Polotca Stefan - Sangeorgiu de Padure
Nagy Magor Istvan - Micfalau
5 - 8.
Keresztes Zoltan - Gheorgheni
Kezdi Janos - Corund
Tokos Pal - Odorheiu Secuiesc
Beltechi Dumitru - Victoria
9 - 16.
Nagy Istvan - Micfalau
Nica Ionut - Brașov
Farkas Bence - Targu Mureș
Janosi Attila - Targu Mureș
Vass Zoltan - Odorheiu Secuiesc (HR)
Petho Mihaly - Racosu de Sus
Vladoiu Gelu - Brașov
Fazakas Attila - Toplita
17 - 20.
Szabo Szilard - Odorheiu Secuiesc
Nicula Dumitru - Agnita
Cocean Valer - Baraolt
Medve Mihai - Reghin
21 - 30. loc 3 gr. sup.
Kulcsar Lorand - Sanpaul
Fancsali Kalman - Lunca de Sus
Dragos Florin - Brașov
Sass Imre - Miercurea Ciuc
Gyorfi Szabolcs - Gheorgheni
Vita Istvan - Reghin
Barabas Sandor - Toplita
Imecs Attila - Miercurea Ciuc
Kriszta Arpad Lorand - Sanpaul
Predescu Levente - Miercurea Ciuc
31 - 40. loc 4 gr. sup.
Bartha Istvan Zsolt - Aita Mare
Popa Cristian - Victoria
Pietraru Dorian - Victoria
Lorincz Ferenc Attila - Sanpaul
Gal Levente - Odorheiu Secuiesc
Bardocz Szilard - Capeni
Palamaru Emil - Vatra Dornei
Miklos Imre - Bradesti
Nagy Robert - Odorheiu Secuiesc
Bartha Zsolt Attila - Aita Mare
41. 2v gr. inf.
Motorga Dorin - Targu Mureș
42 - 48. 1v gr. inf.
Lovasz Vilmos - Gheorgheni
Bartha Fruzsina - Odorheiu Secuiesc
Pelaghie Ioan - Targu Mureș
Lorinczi Bela - Gheorgheni
Onet Nicolae - Sighișoara
Losonczi Denes - Sangeorgiu de Padure
Jozsa Gabor - Corund
49 - 61. 0v gr. inf.
Mihaly Eva - Odorheiu Secuiesc
Szabo Aron - Gheorgheni
Tarau Vasile - Brașov
Fulop Balazs - Odorheiu Secuiesc
Laszlo Robert - Miercurea Ciuc
Kacso Bence - Odorheiu Secuiesc
Csaki Zsolt - Cirta (HR)
Ilyes Tamas - Odorheiu Secuiesc
Colcer Nicolae - Toplita
Bratescu Adrian - Targoviște
Todor Arpad - Cristuru Secuiesc
Vida Attila - Cristuru Secuiesc
Iliescu Lucian - Toplita

Bravo Vladut, ma bucur ca ai jucat altceva decat la Targoviște, mult mai activ in joc,mai ales pe rever si ai meritat victoria!Felicitari aatat tie, cat si lui Gabi Farkas, partenerul din finala!

Dragi prieteni, Va multumesc pentru cuvintele frumoase pe care le-am putut citi pe forum in aceste zile, respectiv si pentru cele rostite si in ziua concursului. Va multumim si pentru faptul ca ati avut si acum incredere in noi, si – in ciuda faptului ca acest turneu a intrat in calendar numai acu’ 10 zile – ne-am adunat intr-un numar frumos la Odorhei.
(Trebuie sa mentionez si ca acest week-end a fost unul dintre cele mai „tumultoase” din acest trimestru AmaTur, cele cinci turnee de sambata bucurandu-se de prezenta a 346 de jucatori in total.)
Personal, ma uit cu mare-mare respect la 99,x % dintre amaturisti. Fiind o persoana care dupa perioada cand eram un pic mai mare decat masa si jucam la tara a inceput atat de mult sa-mi placa jocul defensiv, incat numai de juma’ de an – la insistentele amicilor din Corund – am inceput sa mai lovesc mingea si ofensiv in medie o data pe set :-) ii admir pe cei care cunosc tainele jocului. Dar tot asa de admirabili suntem si noi ceilalti, care majoritatea am inceput cu 0 victorii in inferioare si progresam fiecare cum poate, dar macar odata pe an ne sacrificam sambata si o parte a energiei si a bugetului personal pentru a fi impreuna langa masa de joc. (Tocmai din aceasta cauza ma mira cand oameni pe care le stimez mai intra in contradictie pe forum, dar asta e…)
In ce priveste multumirile personale, am o lista mai lunga:
- in primul rand studentii de la Ciuc Miklos Imre si Laszlo Robert care m-au ajutat toata ziua
- in al doilea rand stafful de la Fit.Feel care pe langa diversele sarcini organizatorice a facut si un efort important pentru a gazdui din nou un turneu care a necesitat trei sali mai mici din locatie ina fara de sala mare de pingpong (si sa nu uit, pentru palincile si vinul, care, spun cei ce le-au gustat, a fost alese bine)
- pentru partea cronicii audiovizuale, multumiri speciale lui Gelu si Boby!
- Vladut si Denes Feri pentru ajutorul dat la lansarea grupelor – iar lui Feri in plus si pentru coordonarea atmosferei prietenoase de dupa-masa
- Emi pentru produsele si materialele expuse (multi participanti mi-au spus ca ai avut preturi foarte avantajoase), dar si pentru ca ai fost din nou la un concurs langa masa, cu paleta in mana
- celor din Vatra Dornei care au venit de la cea mai mare distanta
- si in fine, openistilor pentru fair-play si pentru intelegerea de care au dat dovada ca de aceasta data amatorii sa joace pe mesele mai bune si in sala principala.

Multumiri Primariei Odorheiu Secuiesc pentru sprijinul acordat organizarii evenimentului.

In ce priveste latura sportiva, pe langa felicitarile pentru cei clasati pe podium si pe pozitiile 5-8 la ambele categorii, remarcatii mei au fost ciucanul Tamas Nagy Jeno, care si-a castigat ambele grupe la open, colegul nostru Nagy Imre, la care nu s-a vazut tracul de prim-concurs AmaTur, Polotca Istvan, care de aceasta data m-a invins foarte meritat si astfel si-a asigurat o prima cupa in vitrina.
L-am lasat voit la urma pe micutul de 11 ani Nagy Magor Istvan din Micfalau/Sfantu Gheorghe. Se pare ca ieri la noi a fost sambata copiilor - pe langa performanta lui Vladut de la open, Magor a ajuns in semifinale cu doua seturi pierdute in inferioare la iarba lui nea Imecs Attila, si a pierdut locul de finalist la mustata, conducand cu 2-0 cu Nistor.

Le multumesc inca o data tuturor celor prezenti. Hai ai nostri!! si sa avem revederi cat mai placute!

Pali

PS: Biro Atti, openistii tre' sa-ti zica bine ai venit pe lista lor, la actualizarea clasamentului o sa ai media 18,78 :-)

Bravo Pali!!!
A fost un turneu foarte bun.Ma simt la Odorhei ca acasa.Multumesc Gelu pentru film si cinstea care ai facuto pentru mine.

un turneu foarte frumos, am ramas impresionat de conditiile de joc cu mici exceptii" sala oglinzilor " :) si de caldura cu care am fost primiti, o sa revenim de la Vatra Dornei de fiecare data cand vom avea ocazia

Bravo Vladut!!Performanta realizata la Odorhei este de bun augur pentru viitorul tau sportiv!
Felicitari Emi pentru frumoasa "revenire" in circuit(la masa de joc!).
Felicitari organizatorilor pentru o noua reusita marca Odorhei!

Un sincer bravo, jucatorilor din Miercurea Ciuc, care pe zi ce trece arata lumii ca la noi se mai joaca si altceva... decat hochei!!! Felicitari lui Biro Attila pentru un loc I pe care il asteptam demult! Tamas Jeno deja se bate cu succes pentru titlul de cel mai bun push-bloker din Amatur. Nistor e in continuare un jucator constant si imprevizibil. Cand va incepe sa lucreze si la efecte, sigur va mai creste in valoare.
Raman cu regretul ca nu am putut fi prezent la acest regal al tenisului de masa, pentru care Odorheiul Secuiesc si prietenii mei organizatori au fost intotdeauna gazda perfecta.

Bravo Vladut!!Performanta realizata la Odorhei este de bun augur pentru viitorul tau sportiv!
Felicitari Emi pentru frumoasa "revenire" in circuit(la masa de joc!).
Felicitari organizatorilor pentru o noua reusita marca Odorhei!

Fiind primul turneu din cadrul Amatur,unde am fost atrasi ,cum multi alti cred,de tine Ciobi ,care "esti" dupa parerea mea unul din nucleele zonei centrale in tenisul de masa,si implicit in Amatur,unde am avut surpriza sa vad si sa cunosc impatimitii tenisului,sa ma simt f.bine si sa ramina in amintirea mea ca unul din cele mai frumoase evenimente din viata sportiva.
Chiar daca problemele organizatorice,si unele suparari interne m-au tinut anul trecut departe de masa,si starea mea spirituala nu este la cotele ei normale,amintirile frumoase si dorul revederii acelor locuri si acelor oameni,au facut sa fiu usor convins ,de un alt mare promotor al tenisului de masa in zona centrala,Gelu,caruia ii ramin dator pentru clipele minunate pe care le-am petrecut sambata la Odorhei.De aceea tin sa multumesc tuturor adversarilor din inf,sup si eliminatorii alaturi de care am facut meciuri placute si palpitante,si acelora care stiu sa faca ca noi invitatii sa ne simtim bine.(Feri stie de ce:D)

Multumesc tuturor.EMI

P.S.Despre Pali se poate scrie un volum in ceea ce priveste daruirea lui pt tenis.Multumesc.

Eu stiam ca am postat ceva dar se pare ca eram prea " naucit" de locul din clasament...meritat dealtfel ca vad ca nu am facut ceva cum trebuie. Vreau sa multumesc organizatorilor care au fost ca de obicei niste gazde minunate. Primirea calda, prietenii cu care m-am intalnit chiar m-au facut sa ma simt bine si sa uit de rezultatele de la masa.

Eu stiam ca am postat ceva dar se pare ca eram prea " naucit" de locul din clasament...

Lasa, Tipsi, mi se pare ca ne intalnim daca nu la aceeasi masa la inferioare, macar la una apropiata, grupa grea de la Odorhei ti-a scazut media la 17,71...

Oricum, cu noile grile de punctare multi amatori valorosi o sa migreze constant de la open la amatori si viceversa.

Sa auzim numai de bine!

Pali

Lasa, Tipsi, mi se pare ca ne intalnim daca nu la aceeasi masa la inferioare, macar la una apropiata, grupa grea de la Odorhei ti-a scazut media la 17,71...

Oricum, cu noile grile de punctare multi amatori valorosi o sa migreze constant de la open la amatori si viceversa.

Sa auzim numai de bine!

Pali
Pali,
ne-ai impresionat inca o data cu precizia de "ceas elvetian"(in calcularea exacta a punctajelor) si meticulozitatea de "neamt"(in aranjamentele "florale" de la intrare in dimineata turneului)!!!!!....de unde se vede ca si maghiarii au talent.CHAPEAU!!

Pali, cum stam cu absentii nemotivati? ...mă preocupă, sper că nu degeaba!

Felicitari Pali pt primirea calduroasa si mai ales pt o organizare exceptionala care nu intalnesti in multe locuri! Bafta in continuare!

Pali, cum stam cu absentii nemotivati? ...mă preocupă, sper că nu degeaba!

Dragi prieteni,

in ce priveste absentii, avem doar doi motivati (am fost sunat de ei dupa termenul-limita, dar am inteles ca ce s-a intamplat chiar ii impiedica sa ajunga).

In rest, Va multumesc inca o data pentru multele cuvinte frumoase. Cele mai indatorate pentru ele va raman picioarele mele pe care ieri dimineata deja am inceput sa le simt dupa alergarile din week-end dintre diferitele locatii ale Fit.Feelului (incep sa ma gandesc serios daca mai joc cand sunt si eu printre organizatori). :-)
Pentru noi turneul s-a terminat in cursul zilei de marti dupa rezolvarea ultimelor treburi organizatorice (luni la pranz i-am putut confirma si lui Sorin plata taxei AmaTuR).

De altfel, la Odorhei ieri a inceput o noua fila din frumoasa poveste a tenisului de masa din oras: startul returului diviziilor locale. Ce pot sa va relatez despre nivelul din divizia superioara este ca in trei meciuri eu am facut doua seturi :-) :-( si nu din cauza febrei musculare trecatoare, ci datorita unui fapt mult mai simplu: diferenta de valoare. Dar m-a consolat un pic ca dupa o partida disputata la mesele apropiate nici domnul Nistor, maestrul mingilor vrajite, laureat cu argint sambata la amatori, n-a fost mult mai incantat decat mine (cum spuneam, in ce priveste rezultatul, si nu calitatea jocului...).

Dar asa-i in tenis.

Va multumesc inca o data ca am fost impreuna sambata si va mai asteptam.

O zi frumoasa!

Pali

Back
Sus