AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Iernii - Moș Crăciun" ediția a VIII-a, Fălticeni - 19.12.2015

Acum la sfarsit de zi,ma hazardez si eu intr-un pronostic, strict personal..
OPEN..
1)VASILACHE SEBASTIAN
2)NEMACIUC MIHAI,tanara speranta bucovineana.
3)AGA ALEXANDRU
4)CRETU FLORIN
Amatori avansati.
1)COTCA DACIAN
2)NISTOR FLORIN(desi nu-l cunosc de loc,l-am pus in functie de m.p.-ul ce-l recomanda).
3)VOLOSCIUC MARIUS(doar un ierbar trebuie musai sa fie pe podiumul de premiere)
4)TICU DORIN.
Amatori incepatori..
1)VOLOSCIUC TIBERIU-VATRA-DORNEI,constituie speranta noastra bucovineana de netagaduit,de o ?valoare?tenisistica de-a dreptul diabolica ,omul care practic s-a nascut cu paleta de tenis in mana stanga si probabil va muri cu ea in mana dreapta ,deoarece cea stanga va fi ?ocupata ?cu crucea-i vesnica.Locurile 2,3, si 4 nici nu se vad ,deoarece acest grandios,colosal jucator ,ii eclipseaza in totalitate,iar toti jucatorii din urma lui sunt de-a drepturi minusculi,neimportanti,practic sunt ca niste jaloane tenisistice.

Buna seara ,
Daca tot sunt favorit se poate sa-mi trimite-ti direct premiu la Iași ?:)))

Cioban Cornel. Din păcate trebuie sa mă retrag. Programul pe weekend e prea aglomerat. Succes participantilor!

Doctore, în ciuda faptului ca ai unele lacune de mentalitate privind sectiunea la care ar trebui sa joci,eu am apreciat întotdeauna umorul tău fin (și malițios) ...referitor la cea ce ai scris despre mine as putea sa găsesc vreo zece tendințe diferite dar.....ținând cont că suntem în prag de sărbători eu ?ți urez cele mai SINCERE sarbatori fericite !

Pronosticuri:
Open: 1. Vasilache, 2. Anghel, 3. Nemaciuc, 4. Aga
Avansati: 1. Cotca, 2. Ticu, 3. Bulubasa 4. Ciortescu

Asa sa ne ajute Dumnezeu!!!

Ultima editare:
Favoritii mei:
-Open:Mosneagu Marius,Carpovici Boris,Nemaciuc Mihai,Cretu Florin
-Avansati:Ticu Dorin,Rosca Niculai,Balanescu Florin,Corneanu Sorin
-Incepatori:Capra Artur,Badaluta Marian,Donisan Costel,Pralea Marius
Doresc mult succes tuturor si o zi de exceptie.

Se retrage Valcu Alin din Botoșani.

- - - Actualizat - - -

Se inscrie la incepatori Bogdan Lupu din Bacău

Poate cineva din Iași, îl poate aduce și pe tânărul CIOLAN. Are un joc de tenis spectaculos și eficient,el a câștigat de curând locul 1 în liga ?nt?i pe municipiul Iași. Dacă cumva va veni la Fălticeni, el este favoritul meu la locul 1,secțiunea open.

Poate cineva din Iași, îl poate aduce și pe tânărul CIOLAN. Are un joc de tenis spectaculos și eficient,el a câștigat de curând locul 1 în liga ?nt?i pe municipiul Iași. Dacă cumva va veni la Fălticeni, el este favoritul meu la locul 1,secțiunea open.

Chiar daca il aduce cineva pe Vlad Ciolan nu kreka va putea juca in concurs.Dar la un mini-masters il primim.
(Vlad Ciolan,Dorin David,Gicu Litovcenko si Acatrinei Daniel sunt componentii divizionarei A C.S.M. Iași)

Ultima editare:
Domnule Cătălin va rog sa actualizati inscrierile finale pentru a sti cine si cum va lua cu asalt m?ine Fălticeniul.Va multumesc anticipat .

Back
Sus