Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
ACS Somuz Fălticeni ( raspuns pt intrebarea concurs )
Orzha Chathalin Suceava Open
Toth Laszlo-Cluj Napoca
Am postat din timp anuntul turneului intrucat ieri am primit trei telefoane de la persoane diferite care doreau sa stie daca organizam si anul acesta turneul de Craciun.
Turneul se va desfasura sambata 19.12.2015 asa cum era deja prevazut in calendar, dau cateva detalii succinte pana voi publica anuntul turneului in extenso
Turneele de incepatori, avansati si openisti
-Sala Polivalenta Udisteanu (langa stadionul Nada Florilor), maxim 20 mese ITTF....maxim 160 de jucatori, in principiu vom juca 2 grupe de 4 jucatori pe masa astfel incat toata lumea sa joace un minim de 6 jocuri.Incepem cu grupe de repozitionare de 4,superioare de 4 si eliminatorii .Cate locuri vor fi destinate fiecarei categorii-stabilim spre finalul inscrierilor..
Directori tehnic -Dl Paul Gassner si Dl.Marcel Giosan (spera sa aiba succes in negocierile cu porku de assomat din gospodaria parinteasca)
Vom asigura ca de obicei, mancare si, mai ales, beutura ca asta e baza aici la noi. Nu vor lipsi premii, cadouri, tombola, etc,
S-ar putea ca taxa de concurs de anul acesta sa creasca putin, pregatim tuturor participantilor o surpriza deosebita...sper sa ne reuseasca...daca nu, va fi aceeasi de anul trecut.
Giosan Marcel - Galați, avansați.
Aveți ceva noutăți cu porku`? :-D
Sper ca Ignatul la Suceava să se țină luni 21 Decembrie și nu sâmbătă 19 Decembrie. N-am încă confirmarea de la măcelar.
Da` vedem noi "ce și cum" atunci când începe a mirosi a cozonaci și șorici în Bucovina.