AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Iernii - Moș Crăciun" ediția a VIII-a, Fălticeni - 19.12.2015

Am tot uitat de catva timp incoace sa multumesc dlui Catalin Cozma pentru impartirea participantilor in cele trei categorii firesti si normale pentru orice turneu care se respecta : open, avansati si incepatori. Numarul mare de inscrieri de la categoria incepatorilor arata cat de multi iubitori aflati oarecum, la inceput de drum, sunt dornici de cunoastere, afirmare si jocuri cat mai disputate ! Ar trebui ca toate concursurile sa afiseze aceste categorii urmand ca in functie de numarul de inscrieri sa se hotarasca daca se pastreaza ori se comaseaza avansatii cu incepatorii ( in dauna celor din urma, din pacate )...e oarecum similara treaba asta cu mai vechiul sistem competitional amestecat open+ restul, cu rezultate previzibile ! Revin : multumesc !

Sper sa fim sanatosi,voiosi ,sa venim sa va colindam si bineinteles sa jucam tenis de masă.

Asadar echipa de colindatori:p din Oradea
Cotca Diana Oradea- incepatori
Cotca Rares Oradea- incepatori
Cotca Dacian Oradea- open
Cotca Alina-sustinatoare :p

Sper sa-mi si iasa planul(copiii si sotia inca nu stiu):p !

D le Cotca la dvs ar aparea urmatoarea problema:e posibil ca Openul sa nu joace in aceeasi sala cu incepatorii.Inclin sa cred,uitandu-ma icati jucatori s-au inscris la cele 3 categorii ,ca vom avea intr-o sala Amatorii + Incepatorii,in alta openistii..Daca asa stau lucrurile va trecem la Avansati?(pt a fi aproape de copii)

Pana ce se lamuresc lucrurile raman la open.
Saptamana viitoare dupa ce se mai lamuresc lucrurile revin eu cu un mesaj daca e cazul sa trec la avansati.

Ciobaca Teodora din Bacău la avansati

- - - Actualizat - - -

Cu parere de rau, Valeanu Vlad si Valeanu Cosmin se retrag din motive medicale.

Quiz no 8
Echipa Somuz Fălticeni a incheiat turul acestei editii (2015/2016) a Campionatului National de Tenis de Masa div.B pe loc III seria I.
Echipa a evoluat in componenta:
1..................
2.................
3.................

Dl Husarciuic v-a luat-o inainte cu raspunsul corect.au jucat numai 3

Butnaru Mădălina se transferă de la Avansați la Open. (Pentru a fi alături de mentorul cu Arcu`! :))

se inscriu din pascani la incepatori
- benone mihut
- hretu Dumitru
- Hretu Cornel
- ungureanu silviu
- Zaharia catalin

Se înscriu la amatori: tornea daniel-toplita, Aros Istvan Toplița, colier Nicolae, toți din Toplița

- - - Actualizat - - -

Se înscriu la amatori din Toplița :Colcer Nicolae, Aros Istvan, tornea Daniel

- - - Actualizat - - -

Se înscriu la amatori din Toplița :Colcer Nicolae, Aros Istvan, tornea Daniel

Se înscriu la amatori din Toplița: Colcer Nicolae, Aros Istvan, Tornea Daniel

Deoarece nu ați specificat, conform anunțului de turneu, categoria (Avansați sau începători) v-am trecut pe toți la Avansați. Dacă doresc, Aros și Tornea se pot transfera la începători.

43. Colcer Nicolae, Toplita - 682 - 12,54 - A
66. Aros Istvan, Toplita - 1766 - 5 - A
68. Tornea Daniel, Toplita - 1892 - 4 - A

Back
Sus