AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Magic Spin", Brăila - 06.02.2016

Ca de obicei gazde foarte primitoare , concurs fluent fara pauze. MUltumim, ne-am simtit foarte bine . Vom reveni cu drag. Echipa din Bacău

S-a mai incheiat o zi zbuciumata , dar placuta din existenta noastra ...Lupte si meciuri tari de dimineata pana aproape de miezul noptii. ...Brăila a incercat si sper ca a onorat titulatura de turneu A in care se vine cu placere ...Castigatori ori invinsi am realizat acumulari ,uneori ne -am depasit ,alteori am pierdut cu parere de rau...Castigator zic eu TENISUL...Personal raman bucuros ca mi-am vazut o multitudine de amici,de prieteni. Am admirat punctualitatea elvetiana a lui Marcel , devotamentul lui Marius si tuturor care au dat o mana de ajutor...Sa fim sanatosi si puternici si sa ne revedem...

Vreau sa multumesc celor care m-au sustinut frenetic si neconditionat pe perioada eliminatoriilor , pana in finala. Fara ajutorul lor nu cred ca as fi reusit sa castig primul meu concurs in amatur. Sa fiti sanatosi .

Semifinala Amatori: Uzuneanu Costica - Popa Alexandru Iulian

Semifinala Amatori: Uzuneanu Costica - Popa Alexandru Iulian

Felicitari inca o data dragul meu prieten ! Apreciem efortul si logistica ....dar chestia cu ,, fara pauze " a fost scrisa din euforia victoriei . Personal de la ultimul meci in grupele inferioare si primul meci din superioare am stat intr-o pauza de 3 ore .

Felicitari nea' Puiu pentru victorie! :) De asemenea, felicitari echipei din Bacău care a participat la Open, echipa in care, in curand, va participa si nea' Puiu. :)

Back
Sus