AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ "Cupa MEDIAȘ 750", Mediaș - 17.06.2017

Nu prea e asa !

Primul INCEPATOR ( conform clasamentului ) din concursul de la Mediaș e pe locul 639 .

Evident ca au un nivel scazut al jocului si au nevoie de multe antrenamente , turnee A , B , etc .... da' nu ar trebui exclusi tocmai la turneele de gala , pe care si unii dintre ei le asteapta cu mare nerabdare .

Sa nu uitam ca sunt , intre incepatori , multi copii , pentru care prezenta la un Turneu A+ ar putea fi un reper important .

Ba asa este pentru ca foarte probabil (nu am verificat) multi incepatori au devenit avansati in ultima luna prin prezente la turnee si antrenamente, exact asa cum am zis eu.

Ba asa este pentru ca foarte probabil (nu am verificat) multi incepatori au devenit avansati in ultima luna prin prezente la turnee si antrenamente, exact asa cum am zis eu.
Ai dreptate Cornele! Eu am intrat in Amatur din aprilie anul trecut. Am avut 13 participari anul trecut si 13 pana acum, anul acesta. Normal, anul trecut nu am avut nici o sansa sa prind turneul final. Anul acesta, dupa multe participari si munca am trecut la avansati si cu locul 556 crescut cu munca si participari ma calific fara probleme acum.

Stiu ca este frustrant si toata lumea isi doreste sa participe dar pt. turnee A+ sau cel final, necesita munca si ceva dedicare de timp pt. participari si pana la urma cresti in clasament.
Indiferent de MP, daca ai doar 2 participari de la inceput de an e normal sa nu prinzi un A+ din cauza pozitiei in clasament 😀

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Urcarea incepatorilor in clasament se face prin prezenta la cat mai multe turnee A si B dar si prin cresterea in valoare a jocului lor prin foarte multe antrenamente. In felul asta un incepator poate ajunge la locul 500 (cel putin) in clasament, loc suficient ca sa prinzi un A+.

pana atunci va poftim la catmai multe antrenamente sau tabere daca stati bine cu banii.nu poti prinde un A+ gratis.

pana atunci va poftim la catmai multe antrenamente sau tabere daca stati bine cu banii.nu poti prinde un A+ gratis.

Ba e chiar gratis daca de 1150 de lei ai cazare 6 nopti cu 3 mese pe zi si in plus mai ai si antrenamente de tenis de masă cu sfaturi de la antrenori precum Viorel Sterea si ceilalti.

Doar 5 incepatori au intrat in concurs .In conditiile in care punctele pe care le castiga sunt foarte putine , datorita grilei aferente categoriei , incepatorii sunt refuzati din start la turneele A+ .Totul este regulamentar dar o fi si corect ?

Si cum urca ei in clasament sau MP fara turnee A+ ?

la masa bogatilor nu au loc si saracii :))
"ne" batem cu pumnul in piept ca dorim sa aducem cat mai multi jucatori noi, .....sport de masa.....baliverne.
felicitari celor din amatur care au gandit noul regulament 2017.
eu zic sa scoateti din toate turneele categoria incepatori, sa mearga in parc sa invete tenis pe mesele de beton lasate de raposatul.
sa aveti un turneu reusit.
O seara placuta.

Vă inteleg că doriți să participanți la acest A+, dar nu va inteleg cand spuneti câteva lucruri fără să țineți cont de alte câteva aspecte, cum ar fi:

-regulamentul asa cum este el se pare că dă valoare acestor turnee, ca daca ar fi cum spuneti dvs nu ar fi asa mare interes;

-dupa cum spuneti dvs nu este corect sa ramana pe dinafara locurile 700-4000, dar în caz contrar ar fi "normal" să rămână pe dinafara cei de pe locurile 160-400, cum de altfel au si rămas fără drept de participare cei de la Elite (A se vedea lista);

-urmariti mai cu atentie ca cei care au mai multe turnee au si mai multe șanse, iar întrebarea dvs precum că începători nu pot ajunge la A+ își va găsi răspunsul. Chiar o felicit pe Ana si ceilalti începători cu drept de joc;

- sa nu uitati ca aproape toti dintre cei care prind aici drept de participare au fost începători, deci se poate;

-peste putin timp este turneul A+ de la Topoloveni, si sunt locuri suficiente, deci nu ratați participarea pentru ca sunt puncte care vă urcă în clasament , dar daca veti participa numai la turneele "de casă" este greu să prinzi loc la A+urile unde sunt locuri putine si pe buna dreptate , ceilalti care "alearga" prin țară să urce în clasament de dragul A+urilor merită un loc în față sau prioritate cum ?i mai spunem noi.

Să nu-mi luati in nume de rau mesajul, m-am g?ndit că decat sa dau "ignor" mai bine să încerc să lămuresc problema.

Va asteptam la Topoloveni si Pitești!!!

Vă inteleg că doriți să participanți la acest A+, dar nu va inteleg cand spuneti câteva lucruri fără să țineți cont de alte câteva aspecte, cum ar fi:

-regulamentul asa cum este el se pare că dă valoare acestor turnee, ca daca ar fi cum spuneti dvs nu ar fi asa mare interes;

-dupa cum spuneti dvs nu este corect sa ramana pe dinafara locurile 700-4000, dar în caz contrar ar fi "normal" să rămână pe dinafara cei de pe locurile 160-400, cum de altfel au si rămas fără drept de participare cei de la Elite (A se vedea lista);

-urmariti mai cu atentie ca cei care au mai multe turnee au si mai multe șanse, iar întrebarea dvs precum că începători nu pot ajunge la A+ își va găsi răspunsul. Chiar o felicit pe Ana si ceilalti începători cu drept de joc;

- sa nu uitati ca aproape toti dintre cei care prind aici drept de participare au fost începători, deci se poate;

-peste putin timp este turneul A+ de la Topoloveni, si sunt locuri suficiente, deci nu ratați participarea pentru ca sunt puncte care vă urcă în clasament , dar daca veti participa numai la turneele "de casă" este greu să prinzi loc la A+urile unde sunt locuri putine si pe buna dreptate , ceilalti care "alearga" prin țară să urce în clasament de dragul A+urilor merită un loc în față sau prioritate cum ?i mai spunem noi.

Să nu-mi luati in nume de rau mesajul, m-am g?ndit că decat sa dau "ignor" mai bine să încerc să lămuresc problema.

Va asteptam la Topoloveni si Pitești!!!

Cat exista aceasta categorie ( are si grila aferenta de punctare la turnee A+ ) cred ca trebuie luata in seama , exact ca si celelalte .

Desfiintati-o si nu mai avem ce discuta ; asa ii desfiintati pe membriu ei care nu au nici o vina ca sunt la inceput .

Cat exista aceasta categorie ( are si grila aferenta de punctare la turnee A+ ) cred ca trebuie luata in seama , exact ca si celelalte .

Desfiintati-o si nu mai avem ce discuta ; asa ii desfiintati pe membriu ei care nu au nici o vina ca sunt la inceput .

Adevarul ca s-ar putea impaca si capra si varza, daca se vrea(cum sa gasit solutie in cazul jucatorilor de Elite). Pana la urma strict dupa clasament incepatorii e posibil sa fie undeva in jur de 55-60% din numarul jucatorilor din Amatour, si ei saracii nu au garantat nici macar un 24 locuri minim. Pe lista comuna cu avansatii probabil doar la A+ regionale sunt sanse sa aiba si ei categorie separata, in rest nu cred.

Adevarul ca s-ar putea impaca si capra si varza, daca se vrea(cum sa gasit solutie in cazul jucatorilor de Elite). Pana la urma strict dupa clasament incepatorii e posibil sa fie undeva in jur de 55-60% din numarul jucatorilor din Amatour, si ei saracii nu au garantat nici macar un 24 locuri minim. Pe lista comuna cu avansatii probabil doar la A+ regionale sunt sanse sa aiba si ei categorie separata, in rest nu cred.
Corect ar fi fost sa existe categorie de incepatori, asa cum a fost si la Gura Humorului, asa cum va fi si la Topoloveni. Nu ar mai fi existat discutii ... 24, 36, 48 ... oricati, dar sa fie categorie separata!

Oricum, acum este prea tarziu pentru ei ... dar pentru urmatoarele competitii A+ ar trebui sa se tina cont ... sunt 100% sigur ca se fac un minim de 48 persoane la incepatori la un A+ ... induferent de zona

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Pentru domnii "amabili" care comenteaza de participarea la turnee tin sa va transmit ca sunt pe locul 9 la incepatori in clasamentul general.
Vis a vis de participarea la turnee va postez turneele la care am fost anul acesta. Cam putine insa ma uit pe o statistica de la incepatori si vad colegi din aceasta categorie care in 2016 au peste 30 turnee.
In 2016 in luna august am primit o paleta de tenis si am inceput sa joc.

2017 (771) 2P 11A 3B

1. Targu Neamț - 10 iun
2. Ditrau - 27 mai
3. Vintu de Jos - 20 mai
4. Gura Humorului - 29 apr
5. Botoșani - 22 apr
6. Targu Neamț - 08 apr
7. Brașov - 01 apr
8. Baicoi - 25 mar
9. Bacău - 18 mar
10. Arad - 04 mar
11. Bistrița - 18 feb
12. Bacău - 04 feb
13. Oradea (PingPongMania) - 28 ian
14. Comănești - 24 ian
15. Botoșani - 21 ian
16. Odorheiu Secuiesc - 14 ian

va multumesc in avans pentru comentariile de prisos care vor urma.
Totdeauna trebuie sa existe si carne de tun.

o zi deosebita sa aveti.

Unul din argumentele forte ale jucatorilor Incepatori este acela ca ,neputand participa (datorita locului ocupat in cls Amatur)la turneele A+ nu pot avansa in ierarhie.Ok..Atunci hai sa modificam Regulamentul in vigoare si sa stipulam ca o grila completa de concursuri A si B este un "must have"pentru incepatorii dornici sa participe la A+ ..Slabi slabi,dar dornici de progres,lucru evident prin desele participari :)

noo, daca mai este loc,,,, :biggrin: ,, am rezolvat problemele si vin,,,, cu placere ,:p , Dani Leo> Amatori> Arad>

Daca aveti nevoie de ceva Materiale va ajut cu placere,,, 0720299335. Multumesc!

Dumnezeu sa fie cu voi toti, va doresc drumuri bune tuturora si sa ne vedem bine si santosi !!! 👍

Ultima editare:
buna idee domnule moldoveanu.chiar va rog sa le afisati daca le aveti.sa speram ca organizatorii nu se vor supara.

noo, daca mai este loc,,,, :biggrin: ,, am rezolvat problemele si vin,,,, cu placere ,:p , Dani Leo> Amatori> Arad> :

Inscrierile s-au incheiat Joi la ora 21.00. Sorry!

Grupele se vor afisa diseara la ora 21.00, cand expira perioada de retrageri R2.
Orice retragere dupa ora 21.00 inseamna Nemotivat, iar grupele afisate la ora 21.00 raman neschimbate.

Wild Carduri

Wild Carduri

Elite
Roman Iulian - Brașov;
Corburean Ioana - Mediaș;
Open:
Tanc Florin - Oradea;
Cindea Cristian - Mediaș;
Amatori:
Dordea Lucian - Mediaș;
Hila Beatrice - Mediaș;
Bokor Zoltan Jr. - Brașov;
Gecse Alpar - Chibed.

Ce bine ar fi fost sa ramanem cu 108 .... haidet co "botezurile".

Tapatalk CKA

Buna ziua,
Ma simt nevoit sa declar cu parere de rau retragerea de la acest turneu, care e si prima din intreaga participare in aceasta competitie. Ma bucur in acelasi timp ca pot ferici pe unul din cei de pe lista de asteptare.
Va doresc un turneu reusit!

Back
Sus