AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ "Cupa MEDIAȘ 750", Mediaș - 17.06.2017

Felicitari castigatorilor de la toate categoriile si cinste invinsilor!!!!

Felicitari speciale lui TAVI MUNTEANU si nu in ultimul rand felicitari baietilor din Iași, Ionut Dragan, Dragos Bogza, Gabi Iacob, Ovidiu Nicolaiciuc, Cristi Macovei si tinerelor noastre ELITE, Catalin Sumanaru si Vlad Tipu, ......bravo tuturor pentru rezultatele obtinute!!!!!!!

Sa ne revedem cu bine............... la Topoloveni / Pitești!!! .....sau oriunde se joaca tenis de masă!!!!

Multumim Aline de aceste aprecieri,si bineinteles de sesizarea subliniata.Asa cum drumul vostru a fost lung,costisitor si obositor ,asa este si drumul majoritatilor organizatorilor in fata pregatiri unui turneu si mai ales in fata unei astfel de provocari ,TURNEU A+. O luna in care toate mijloacele de comunicare au fost la cota maxima,o luna in care o lista de puncte ce trebuie rezolvate pana la inceperea turneului s-a marit incontinu parand ca nu se mai termina, generind un stres deloc confortabil, chieltuieli ce nu am putut sa le anticipam si munca unei echipe relativ noi ,incercand pe toate planurile sa respectam toate cerintele regulamentare care tin cont de organizarea astfel de evenimente.

Nu pot spune ca am muncit mai mult sau mai putin pt acest turneu fata de celelalte ,dar se pare ca unele lucruri s-au asezat mai bine si feedback-urile au fost mai bune,si pentru aceasta vreau sa multumesc tuturor celor implicati in acest turneu.

-Trupa de amatori a clubului Romgaz Mediaș care din pacate nu au participat ca jucatori la acest turneu ci doar ca ajutoare algand sa ii lase pe mai tineri clubului sa reprezinte Mediașul .
-Clubul Romgaz Mediaș ,in frunte cu Adi,Coste,Denisa ,Beatrice ,Ioana
-Primaria Mediaș
-Administratia Salii Sportului din Mediaș.
-Si nu in ultimul rand Echipei Amatur ,prin Marcel Giosan ,Gelu Vladoiu,Florin Apian,Cozma Catalin si Tokos Pali (un consilier de nadejdie).

-Nu ar fi fost posibil daca participantii nu ar fi dat dovada de intelegere si un spirit de fair play ca acest festival sa fie o reusita din punctul meu de vedere.Multumesc tuturor,ati fost extraordinari.Felicitari.

P.S.Imi cer scuze public domnului Kriszta pt situatia creeata.

Acelasi EMI

Se accepta scuzele domnu Emi la fel imi pare rau daca am intarziat putin neintentionat terminarea concursului :)

Câteva observații :nu am putut sa desfășor un joc optim mai ales in eliminatorii întrucât atenția mi a fost focalizata ?nspre factori externi perturbatori.Propun ca la următoarele turnee din zona accesul publicului de sex feminin sa fie permis doar pe baza unei cereri examinate de comisie.Pentru operativitate și obiectivitate propun ca eu sa fac parte din comisie ... eventual șef

daca aveti nevoie de un "?nvatacel" , care sa duca mai departe bogatele experiente si cunostinte ... ma ofer voluntar !!!
P.S. - asta, doar pentru trainicia spiritului Amatur , care o sa dainuie inca cateva decade(cel putin) :))))

Finala Elite: Roman Iulian - Lukasz Klimas 3-1

Finala Elite: Roman Iulian - Lukasz Klimas 3-1

Sferturi Elite: Roman Iulian - Neagu Mircea 3-1

Sferturi Elite: Roman Iulian - Neagu Mircea 3-1

Semifinale Elite: Lukasz Klimas - Mutrescu Eugen 3-0

Semifinale Elite: Lukasz Klimas - Mutrescu Eugen 3-0

Sferturi Elite: Mutrescu Eugen - Enciu Alexandru 3-2

Sferturi Elite: Mutrescu Eugen - Enciu Alexandru 3-2

Ultima editare:
Semifinale Elite: Roman Iulian - Gogu Gabriel 3-0

Semifinale Elite: Roman Iulian - Gogu Gabriel 3-0

M-am simtit foarte bine la turneul de la Mediaș. Conditii excelente de joc, adversari foarte buni, atmosfera frumoasa, surprize placute si neplacute. Un singur lucru nu mi-a placut si anume grupele superioare de 3 unde s-au facut foarte multe surprize fie ele voite fie ele fara intentie. Credca un sistem de grupe de 4 si jucarea ultimelor 2 meciuri din grupe simultan ( ca si in liga 1 toate meciurile se joaca in acelasi timp )se va scuti de o gramada de meciuri aranjate sa le zic asa. La fel am patit si eu... acum nu stiu daca cu intentie sau nu dar am avut ghinionul sa joc ultimul meci din grupa cand adversarii stiau deja scorul cu care pot merge amandoi in pace in eliminatorii.Sper ca stafful Amatur sa ia in considerare aceste aspecte pe viitor.

Eliminatorii Elite (partial): Lukasz Klimas - Nistor Dorel & Klimas - Petrescu Liviu

Eliminatorii Elite (partial): Lukasz Klimas - Nistor Dorel & Klimas - Petrescu Liviu

Pierdut, medalie si diploma pt locul 5-8 la open ofer recompensa . (am plecat in graba ,drum lung)

Greu de tot cu scrisul zilele astea...dar ar fi o lipsa de respect din partea mea si a prietenilor mei din Ploiești (asta ca sa nu mai zica soacra de nea Nae Darmaz ca m-am facut ploiestean cand eu sunt, de fapt, dambovitel :) ) sa nu ne inclinam si sa-i felicitam pe Emi si "ajutoarele" sale pentru organizarea impecabila a turneului. Domnilor, primiti multumirile noastre sincere si asigurarea ca vom reveni intotdeauna cu drag la Mediaș.

CHAPEAU!

M-am simtit foarte bine la turneul de la Mediaș. Conditii excelente de joc, adversari foarte buni, atmosfera frumoasa, surprize placute si neplacute. Un singur lucru nu mi-a placut si anume grupele superioare de 3 unde s-au facut foarte multe surprize fie ele voite fie ele fara intentie. Credca un sistem de grupe de 4 si jucarea ultimelor 2 meciuri din grupe simultan ( ca si in liga 1 toate meciurile se joaca in acelasi timp )se va scuti de o gramada de meciuri aranjate sa le zic asa. La fel am patit si eu... acum nu stiu daca cu intentie sau nu dar am avut ghinionul sa joc ultimul meci din grupa cand adversarii stiau deja scorul cu care pot merge amandoi in pace in eliminatorii.Sper ca stafful Amatur sa ia in considerare aceste aspecte pe viitor.

Bine Victoras ca ai facut aceasta sesizare ca nu eram interesat sa fac o statistica pe aceasta tema.Si rezultatul este ca la acest turneu din superioare s-au caluficat din 16 grupe 13 de locul 1 9 de locul 2 si 10 de locul 3.La prima vedere par multi de locul 3 calificati dar revizuind alte turnee A+ la acesta surprizele au fost mai putine.In ceea ce tine de grupa ta s-au calificat locul 1 si 2 ,unde e suepriza?Ca eu nu m-am prins.
La postul 511 este o filmare a meciului lui Klimas cu Bauer si singura concluzie ce o pot trage ca daca au aranjat meciul ,flagrantul cred ca se poate dovedi:S-au inteles ca Bauer sa ii dea lui Klimas cateva neturi si cante si atunci nu se prinde nimeni.:D

P.S. Pentru cine doreste am salvat pe un stick filmarile celor 6 camere de la Sala Romgaz de la ora 8.00 si pana la 20.00 in ziua de sambata.O parte am vizionat-o azinoapte in drum spre Germania dar nu am putut indentifica o intalnire privata intre Bauer si Klimas doar la masa de joc.Si nici interesul lui Victor pt acest meci nu cred ca a fost cam mare atata timp cat el in acele momente se perinda pe hol si afara cu berea si tigara in mana.

problema asta apare frecvent deja, dar de fapt este o falsa problema. intr-o grupa cu mai multi jucatori, ar trebui ca tu sa-ti hotarasti singur drumul mai departe, nu sa astepti sa joace ceilalti pentru tine. e o matematica foarte simpla aici si tine doar de numarul adversarilor pe care tu ii invingi in grupa respectiva. iar secretul este sa iti castigi TOATE meciurile. ceea ce fac ei atunci cand tu nu esti la masa ar trebui sa fie doar problema lor.

Victoraș de la Oraș, scuza-mă că -ți spun, dar eu nu cred că în formația asta ai fost furat. Nici nu-mi permit sa le spun numele, dar cei doi nu sunt cunoscuți ca blatiști si cred ca nici nu se prea cunosc.
Asa a fost să fie, ș'apăi ar trebui sa vezi filmarea meciului si-ti vei da seama că după atâtea netzuri/tuș nici nu prea erau șanse de câștig.

Imi pare rau ca ai fost dezamăgit, dar nu se merită să schimbam un sistem pentru o situație ipotetică.

Back
Sus