AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa MitSoft" - Tecuci, 12.09.2015

La eliminatorii avansati, meciul dintre Ciurusniuc Costel si Valeanu Vlad s-a terminat 3-2, nu 3-0. Chiar daca nu afecteaza cu nimic clasamentul, va rog sa corectati. Multumesc!

Chiar ma gandeam Vlad ,la cat de bine ai jucat astazi ,cum de s -a intamplat acest scor de 0-3.
Succes

Și, pentru a treai oară consecutiv, marele câștigător al Cupei MitSoft este ION MARIUS

Bravo tecucenilor ,gazde deosebit de primitoare , Brăila a luat 2 categorii INCEPATORI si OPEN prin Rares si Marius . Respect si pentru Tavy si Macocco .

Felicitari Nela Pintilie pentru jocul din seara asta !
Rusine celor care sunt lipsiti de bun simt si de fair play si care inca mai fac blaturi ! Este a treia oara cand "mi-o iau", implicata fiind aceeasi persoana !
Sa stiti ca unii dintre noi chiar muncim acasa la antrenamente ... RUSINE RUSINE RUSINE !

Sa nu uitam sa-l felicitam si pe tanarul ierbar, Mihai Marola, care, la prima sa participare la open, a fost la un pas sa se califice in eliminatorii, avand 2 victorii in superioare!

felicitari organizatorilor,ati facut tot ce va stat in putere sa ne simtim bine si ati reusit,felicit pe castigator,felicit bacauanii pentru rezultatele lor,felicit pe toti iesenii,cinste invinsilor

Mulțumim celor din Tecuci pentru organizarea deosebita si pentru ospitalitatea de care dau mereu dovada .
Vom reveni mereu cu mare placere .
Felicitari tuturor atat învingătorilor cat si învinșilor .
Respect!!!!!

Marola Mihai din grupele inferioare la open a iesit pe 3,nu pe 4.nu a incomodat cu nimic grupele si clasamentul ,dar va rog sa modificati aceasta "cifra"!

Clasament Open

1.
Ion Marius - Braila.jpg
Ion Marius - Brăila
2.
Enciu Alexandru - Slobozia.jpg
Enciu Alexandru - Slobozia
3 -- 4
Pintilie Nela - Galați
Chiscop Bogdan - Galați
5 -- 8
Coroiu Andrei - Roman
Bodin Ion - Tecuci
Ceacarescu Cristian - Slobozia
Vlase Gheorghe - Slobozia
9 -- 10 2v gr.sup.
Wischegg Robert - Galați
Marola Mihai - Bacău
11 -- 12 1v gr.sup.
Rojnita Sebastian - Bacău
Maresi Ion - Focșani
13 -- 16 0v gr.sup.
Zarinschi Catalin - Galați
Sumanaru Catalin - Iași
Lungu Sandel - Brăila
Pascu Paul - Tecuci
17 -- 2v gr.inf.
Arion Costel - Marasesti
18 -- 21 1v gr.inf.
Stamate Eduard - Tecuci
Zelenciuc Serghei - Slobozia
Cristovici Viorel - Tecuci
Postelnicu Ciprian - Tecuci
22 -- 23 0v gr.inf.
Munteanu Octavian - Tecuci
Ciobotaru Gigi - Iași

Voi încerca după amiază să postez câteva imagini, dacă mă prind de ce postimg îmi răstoarnă toate pozele și toată lumea merge pe tavan :)

Clasamentele sunt postate pe prima pagină.

felicitari Ciurusnic Costel. vroiai sa joci semifinala darrrr......Bavo Pintilie Nela pentru evolutia din acest turneu. si nu in ultimul rand FORTZA GALATENII...

Bre ,am invins-o pe frumoasa domnisoara NELA PINTILIE cu 3-1 in inferioare !!! Daca mai iucam si nu plecam ,poate mai incurcam pe unii!!!

Bravo Nela ptr. prima cupa de la open.Asa cum ti-am spus saptamana trecuta la Brăila, cand erai foarte suparata, de rezultatele obtinute atunci, ca un turneu nu seamana unul cu altul, iata ca numai dupa cateva zilei ai obtinut un rezultat foarte bun.Felicitari si sunt sigur ca,prin antrenamente sustinute, vei avea aceleasi rezultate meritorii.

Felicitari Chiscop Bogdan,un turneu la care ai jucat excelent!Felicitari Tecuci,felicitari participantilor si castigatorilor tuturor categoriilor.

Marius ,se pare ca ia placut aerul de la Tecuci ,la mare era prea sarat. :D

Bravo Bogdane,tine-o tot asa.

Grupe inferioare incepatori

Grupe inferioare incepatori

Ultima editare:
Back
Sus