AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Moș Crăciun" - editia a VII-a, O+A, Fălticeni 20.12.2014

Dl Sufletel probabil ca va mai veni cu cineva de la asa o distanta.. il rog pe Vlad Farcas(care l-a inscris ) sa mi comunice,nr locurilor ramase disponibil e mic,5 la A si 4 la O

Dl Sufletel probabil ca va mai veni cu cineva de la asa o distanta.. il rog pe Vlad Farcas(care l-a inscris ) sa mi comunice,nr locurilor ramase disponibil e mic,5 la A si 4 la O

La Brăila a fost doar cu Doamna, care l-a secondat de pe bancă.

Salut
Se inscrie si Razvan Ababei din Iași la amatur

mutltumesc si mult succes tuturor!

Am vorbit cu domnul Radu Sufletel si m-a rugat sa il inscriu pe tatal sau care va veni cu trenul la concurs , singur . Daca o sa intervina ceva o sa anunt din timp .

O modificare impusa de nr mare de participanti:
-Copiii,ambele categorii,vor juca la Sala Colegiului Bacescu,sala unde facem in mod obisnuit antrenamentele si turneele B. Sala este proaspat renovata,ofera conditii imepcabile de iluminat si incalzire.Vor participa si elevii din Fălticeni pregatiti de prof Purdila Dan.
Concursul se va desfasura sub supravegherea si in organizarea dl prof Cojocaru Adrian,de la Colegiul Stefan Cel Mare,Suceava.
Copii vor avea la dispozitie un mic bufet cu dulciuri,mere si apa.
Reamintesc pe aceasta cale,pentru doritori,ca taxa pentru ambele categorii de copii este 0 LEI

Ultima editare:
Back
Sus