AmaTur: Turneu A TURNEU A ? Cupa ?Mureșul? Vințu de Jos 25 06 2016

Marius se refera cre'ca la cei aproape 3900 de absenti (=neprezenti) care n-au avut sansa sa fie cu noi, participanti la unul dintre cele mai reusite turnee din istoria AmaTurului, si candidat cu sanse mari la titlul de turneu cu cel mai mare buget... :-)

Drept ai gandit si scris Pali :thumbup: . Si tot pentru ei , ii anunt ca inca se pot vedea imagini de la mesele de joc pe stream-ul site-ului www.absport.ro

Felicitari Dl. Pralea , felicitari Vintul de jos..sunt de acord cu spusele prietenului Pali..cel mai bun turneu din istoria amaturului..felicitari Emi si Florin Apian pt fluiditatea si desfasurarea turnelui..o idee foarte buna cu aerisirea salii..
Sunt sigur ca data viitoare la Vintul de jos daca inscrierile vor incepe la ora 10 fix..tot la ora 10 fix se vor ocupa locurile si tot la 10 fix va exista si o lista de asteptare..da este posibil asa ceva..(exemplu : urmariti primele 3 pagini dedicate inscrierilor si urmariti ora la care sau inscris cei mai multi dintre noi)..

Felicitari Dl. Pralea , felicitari Vintul de jos..sunt de acord cu spusele prietenului Pali..cel mai bun turneu din istoria amaturului.

Cule , nu stiu daca e cel mai bun turneu din istoria amaturului pt ca are un alt contracandidat la fel de bun si anume ...... turneul de VinT din decembrie 2015 :clap: .

Buna ziua "NEBUNI FRUMOSI" ai tenisului de masa Amaturistic.
Ce mai pot sa spun dupa un astfel de videoclip...Cuvintele sunt prea marunte sau mai bine-spus in vocabularul meu nu pot sa gasesc cuvinte de multumire pentru un astfel de "lLa multi ani".Acest La multi ani a mers exact acolo...IN SUFLET si mi-a hranit inima!Aveti respectul meu etern!

Multumesc unui alt "nebun frumos" ,DL.PRALEA.Domnule ,ne-ati batut la fundul gol cu o asemenea organizare ireprosabila si greu de egalat!
Probabil dupe cele cateva zeci de turnee in Amatur,ati pus cireasa de pe tort!Si ati facut-o intrun stil de mare OM!
RESPECT!!!
Felicitari Emi si Florin pentru gestionarea ireprosabila a acestui turneu.
Felicitari tuturor dar mai ales sibienilor fruntasi!
A fost o sambata ce nu o voi uita niciodata!
Respectul meu!
Alex Mureșanu

Buna ziua "NEBUNI FRUMOSI" ai tenisului de masa Amaturistic.
Ce mai pot sa spun dupa un astfel de videoclip...Cuvintele sunt prea marunte sau mai bine-spus in vocabularul meu nu pot sa gasesc cuvinte de multumire pentru un astfel de "lLa multi ani".Acest La multi ani a mers exact acolo...IN SUFLET si mi-a hranit inima!Aveti respectul meu etern!

Multumesc unui alt "nebun frumos" ,DL.PRALEA.Domnule ,ne-ati batut la fundul gol cu o asemenea organizare ireprosabila si greu de egalat!
Probabil dupe cele cateva zeci de turnee in Amatur,ati pus cireasa de pe tort!Si ati facut-o intrun stil de mare OM!
RESPECT!!!
Felicitari Emi si Florin pentru gestionarea ireprosabila a acestui turneu.
Felicitari tuturor dar mai ales sibienilor fruntasi!
A fost o sambata ce nu o voi uita niciodata!
Respectul meu!
Alex Mureșanu

Multumesc Alex,multumesc tuturor celor care ,fie pe forum,fie direct la sala sau telefonic,mi-ati adresat alese cuvinte.Imi cer scuze,fata de cei care nu ati prins un loc la turneu si celor 5 care ati riscat si ati venit in speranta absentarii cuiva.Personal,prefer calitatea in detrimentul cantitatii,sau, macar un raport de 1/1 intre cele doua.Calitatea au dat-o cei 2 colaboratori, Emi si Florin.Lasand partea cu nunta deoparte,formula de organizare cred ca a fost o reusita.In speranta ca v-ati simtit bine cu totii,va multumesc si va mai asteptam.

Felicitari organizatorilor(Emi,Florin si 'nea Costica) pentru super-reusita turneului!!!
Felicitari si "La multi ani" cu ocazia zilei de nastere,Alex!
Felicitari invingatorilor de la cele 3 categorii,care s-au dovedit a fi cei mai buni!
Felicitari deopotriva si invinsilor pentru ca,la final,ati fost "invingatori" cu totii prin participarea la acest adevarat eveniment cultural-sportiv patronat de un OM (cu inima) MARE!
Felicitari 'Don Costello!

Felicitari organizatorilor(Emi,Florin si 'nea Costica) pentru super-reusita turneului!!!
Felicitari si "La multi ani" cu ocazia zilei de nastere,Alex!
Felicitari invingatorilor de la cele 3 categorii,care s-au dovedit a fi cei mai buni!
Felicitari deopotriva si invinsilor pentru ca,la final,ati fost "invingatori" cu totii prin participarea la acest adevarat eveniment cultural-sportiv patronat de un OM (cu inima) MARE!
Felicitari 'Don Costello!

Va multumesc,dom`profesor.

Vințul îmbrăcat de sărbătoare prin sport

Vințul âmbrăcat de sărbătoare prin sport

Vințul âmbrăcat de sărbătoare prin sport. Tenisul de masă a făcut cinste comunei.

Acum, la rece:
Pentru mine, adevaratii performeri ai turneului de la Vintzu de Jos au fost toti competitorii si organizatorii (si ajutoarele: sponsori, carausii si aranjorii meselor, trupa de primire, personalul de deservire, grupul folcloric si dans, oamenii din umbra, ...), dar mai ales sibienii Gabi Daneliuc si Benyovski Bela, pe care ii felicit in mod special.
Nu vreau sa fac alte comentarii de teama de a nu descuraja initiativa celor care au de gand sa organizeze turnee in cadrul Amatur, urmarind atingerea standardului impus de Vint.

http://www.absport.ro/fotbal/vintul...-de-masa-si-fotbalul-au-facut-cinste-comunei/

Este cel mai bine organizat turneu Amatur la care am fost, respectele mele pentru organizatori si felicitari participantilor si castigatorilor!

Back
Sus