victor.arad
senior
Asa-i Dan.. ii trist ca s-au dus vremurile frumoase in care se oferea o mancarica pentru a stimula si mai mult jucatorii sa vina de la distante mari.. cu mici atentii, nefiind nevoie sa faci greva foamei in multe turnee in care nici nu gasesti mai nimic mancare, mananci pe fuga.. Era frumos acum ceva timp cand se facea o mica pauza de masa in care toti se opreau din joc si mancau. Sunt convins ca asta ar fii unul din minusurile care le-as pune in dreptul "Amaturului" - si anume scoaterea obligativitatii de a oferi o masa calda sau gustari reci la turneele A sau A+, sunt convins ca si altii ca 70% din banii din incasari se duc in buzunarul organizatorului, nu se duc in interesul participantilor si pentru imbunatatirea condiitilor de joc. Este doar pararea mea si mi-o asum.Care acum 10 ani facea turnee fantastice . Am jucat in Bors in hol pe gresie care se misca , era excelent, mancare buna jucaturi buni Florin, Eliodor , Kantor , Dorel, Fane ,Nelu, etc. Dar vremea dinozaurilor a trecut vrem conditii mai bune fara betoane pe jos , jucatori buni si mancare ca pe vremuri cand nici nu plateam cotizatie.

P.S 2....si am zis decat sa nu se fi tinut acest turneu ...[se cunosc motivele].....mai bine asa.......si ma bucur ca am putut sa dau o mana de ajutor lui Emi si lui Tibi V?rady........si eu cred ca cei care au de castigat sunt doar PARTICIPANTII....doar pt ei m-am implicat in organizarea acestui eveniment.,si le multumesc anticipat celor care au apreciat acest lucru.....!!!!adica celor care au facut efortul sa participe la acest eveniment....Era pacat ca Oradea sa piarda un turneu A.....chiar daca in acest week-end sunt foarte multe turnee mari de tenis de masă atat in Romania cat si in Ungaria.....iar pt noi a fost o provocare organizarea acestui turneu.Sa nu uitam ca Emi vine din Germania special sa participe la org acestui turneu iar altii nu vin din cartierul vecin!!!!!!!
As fii venit cu mare drag Mariusica dar am etapa in Ungaria