nitu serban
senior
bravo organizatorilor.felicitari pentru un concurs reusit.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Imi pare rau nea Denes ca te-a scos Sebi! Cu un ochi am plans si cu altul am ras! L-am invatat prea bine cu iarba! Daca o tine asa Sebastian ajunge un mare jucator!Felicitări organizatorilor condiții super
Am ajuns cu bine acasă ce a ce doresc tuturor participanților.
Bravo Vasilica, vad ca nu te mai opresti. La urmatorul sa-l iei pe ala de sus.
E corect ce ai spus Gelule! Dar raman la parerea ca la Open mai treb lucrat putin! Macar de la mp20-mp 30! Eu m-am trezit venind de la Avansati unde am un turneu A+ castigat, ca in cateva turnee de open sa castig 2 turnee A.
!!!! si m-am vazut zburat la Elite unde se va tara pe jos cu mine cel putin in primele luni si inca nu am 2 ani de Amatur impliniti. Tu stii care e valoarea mea si nici eu nici tu nu avem ce cauta (inca) la Elite
《Felicitari domnu Pascal , Openul e joaca pentru dumneavoastra din cate observ 》
..am auzit ca l-a batut Ionut Voicu cu 4-0 la seturi.. la fel si Viorel Manta in eliminatorii l-a facut sa vorbeasca singur..��
Iaca sunt două luni de la mesajul tău:
Cu media 20-30 open sunt de acord, dar cu ce ai spus mai departe te-ai contrazis. Tu nu mai ai treabă cu open-ul.
Sper ca obtin un autograf de la tine daca ne vedem la Pitești.
Felicitări Vasi si bineinteles organizatorilor!!!