AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Olimpia", Ploiești - 24.06.2017

buna seara tuturor.un concurs frumos curat bine organizat.felicitari tuturor :organizatori,participanti sustinatori.felicitari si lui vasile buzatu pentru rezultatul deosebit.sa ne reintilnim cu bine si o duminica frumoasa tuturor.

Felicitari organizatorilor
Super sala
Bv Luci
Bv Bogdan
Bv Nea George

Sent from my Lenovo TB3-710F using Tapatalk

Intr-adevar organizarea si conditiile au fost extraordinare , cum rar am intalnit, asa ca felicitari organizatorilor in primul rand si participantilor de asemenea pentru sportivitate si sustinerea cu care o " inconjoara " intotdeauna pe Bianca.Multumim!

Trimis de pe al meu V1_ViperS folosind Tapatalk

《Felicitari domnu Pascal , Openul e joaca pentru dumneavoastra din cate observ 》
..am auzit ca l-a batut Ionut Voicu cu 4-0 la seturi.. la fel si Viorel Manta in eliminatorii l-a facut sa vorbeasca singur..��

Multumesc organizatorilor pt conditiile de joc felicitari tuturor participantilor pt admosfera deosebita , felicit pe Dima Cristi si Ion Sebastian pt trofeele obtinute(se vede ca s-au antrenat la Buftea) si nu in ultimul rand pe Dumitrescu Cornel pt sprijinul moral! Bine ca nu a fost cald ca prob nu treceam nici de inferioare . Frumos turneu si tineti minte...Aparatorii Nu Mor Niciodata!

Felicitări organizatorilor condiții super
Am ajuns cu bine acasă ce a ce doresc tuturor participanților.
Imi pare rau nea Denes ca te-a scos Sebi! Cu un ochi am plans si cu altul am ras! L-am invatat prea bine cu iarba! Daca o tine asa Sebastian ajunge un mare jucator!

Bravo Vasilica, vad ca nu te mai opresti. La urmatorul sa-l iei pe ala de sus.

Conditiile in sala au fost excelente. Felicitări organizatorilor si câștigătorilor la cele 3 categorii

Bravo Vasilica, vad ca nu te mai opresti. La urmatorul sa-l iei pe ala de sus.

Ms Cornele. Chiar era sa ma duc spre ala de sus! daca mai jucam un set in plus! Au iesit din mine toate tigarile pe care le-am fumat in ultimii 35 de ani! Atentie fumatorilor! Dauneaza grav sanatatii si sportului!

Multumim tuturor participantilor pt increderea pe care au avut-o si au venit la concursul organizat
in Ploiești pentru un ploiestean care a iubit tenisul de masa (tin sa reamintesc ca turneul a fost organizat in memoria lui Sandu Moise, fost presedinte AJTM) !!!

Multumim si pentru aprecierile primite referitoare la conditiile de joc dar pe care eu, personal nu le consider deosebite ci NORMALE pentru practicarea tenisului de masa in anul 2017 !!!

Felicitari castigatorilor ( pe unii din ei care s-au grabit sa plece ii astept la sala INDOOR sa-si ridice trofeele si diplomele),
felicitari norocosului castigator al tombolei ILIE STEFAN din Buzău ( sa nu uitam ca "bilele" incalzite au fost extrase tot de un
buzoian dar care cred ca este mai presus de orice banuiala - talentata si zic eu jucatoarea de mare viitor Bianca), felicitari
colegilor mei care au facut sa "treaca", prin atitudine si "profesionalism", primul meu turneu A ca organizator mai usor !

PS
Tin sa multumesc si celor care au pus umarul si la munca "de jos" (nu ii numesc dar au intreaga mea apreciere) fara de care
nu se poate tine un turneu AmaTur !!!

Iaca sunt două luni de la mesajul tău:

E corect ce ai spus Gelule! Dar raman la parerea ca la Open mai treb lucrat putin! Macar de la mp20-mp 30! Eu m-am trezit venind de la Avansati unde am un turneu A+ castigat, ca in cateva turnee de open sa castig 2 turnee A.
!!!! si m-am vazut zburat la Elite unde se va tara pe jos cu mine cel putin in primele luni si inca nu am 2 ani de Amatur impliniti. Tu stii care e valoarea mea si nici eu nici tu nu avem ce cauta (inca) la Elite

Cu media 20-30 open sunt de acord, dar cu ce ai spus mai departe te-ai contrazis. Tu nu mai ai treabă cu open-ul.

Sper ca obtin un autograf de la tine daca ne vedem la Pitești.

Felicitări Vasi si bineinteles organizatorilor!!!

Conditii de joc foarte bune,felicitari organzatorilor si in special lui Ionut Voicu pentru podiumul obtinut la Open.

《Felicitari domnu Pascal , Openul e joaca pentru dumneavoastra din cate observ 》
..am auzit ca l-a batut Ionut Voicu cu 4-0 la seturi.. la fel si Viorel Manta in eliminatorii l-a facut sa vorbeasca singur..��

Dan nu vorbi aiurea se vede pe tablou ca PASCAL RAUL l-a batut 3-1 pe MANTA VIOREL in eliminatorii si a luat bataie cu 3-0 (nu cu 4-0 cum spui tu!) de la VOICU IONUT dar in inferioare cand nu era incalzit iti spun eu.

Iaca sunt două luni de la mesajul tău:

Cu media 20-30 open sunt de acord, dar cu ce ai spus mai departe te-ai contrazis. Tu nu mai ai treabă cu open-ul.

Sper ca obtin un autograf de la tine daca ne vedem la Pitești.

Felicitări Vasi si bineinteles organizatorilor!!!

Da Gelule ai avut dreptate! Din nou! Ambitia si nu orgoliile si-au spus cuvantul! Ieri mi-am dapasit limitele si la propiu si la figurat! Probabil ca va fi cea mai buna si frumoasa competitie la care am participat si am reusit sa castig o medalie la Elite! Chiar nu-mi treb mai mult! Astai pohta ceam pohtit! Am venit de dimineata cu gandul sa am ocazia sa joc cu Lukas cu care n-am jucat niciodata . E un jucator exceptional si fair-play ! Binenteles nu ma asteptam sa joc cu el semifinala! Cred ca l-am incurcat mai mult decat Sandu Enciu! Daca ma intrebi cum am trecut de pustii aia si de Petrescu Liviu nu pot sa dau raspunsul niciodata! Tie nu-ti dau autograf! Eu dau berea si tu imi acorzi un autograf ca ai ochi de profesor.Sa dea Dumnezeu sa ne vedem sanatosi si inca odata tin sa multumesc d-nului Iancu George si colaboratorilor pt conditiile si admosfera de joc create.Mai lipseau niste majorete si parca eram la mondiale! Felicitari de la toti baietii de la Buftea!

..eu n-am facut decat un comentariu la ce a spus Geanny.. bineinteles ca a fost o gluma.. in aceeasi nota am spus si eu.. daca juca inca 3 meciuri cu Ionut nu lua nici un set.. am urmarit meciul.. spre deosebire de tine Lucian.
La fel de tare l-a incurcat Viorel Manta, care a fost intr-o forma de zile mari.. deci nu a fost chiar o joaca de copil turneul Open..
Asa ca, vezi cum faci.. vorbeste cu d-l Darmaz cum sa stergeti ,,nu place''..☺

Nu o sa sterg "Nu-mi place" pentru ca l-am dat pe corect. Ai spus 2 neadevaruri in aceeasi fraza si de aceea ti-am dat "Nu-mi place" ! Eu stiu care este diferenta dintre gluma si rautate ! Plus ca nici tu nu ai vazut meciul ca ai scris "... am auzit" ??

Back
Sus