AmaTur: Turneu A TURNEU A "Cupa ORASULUI DUMBRĂVENI editia a II-a 16.04.2016

• Autor subiect Autor subiect adof
  • Dată creare Dată creare
Multumim organizatorilor locali si organizatorilor Amatur pentru un turneu foarte bine organizat, foarte reusit din toate punctele de vedere. Felicitari invingatorilor de la toate categoriile.

Vreau sa multumesc organizatorilor pentru prezenta pe tot parcursul turneului a unui echipaj SMURD care ne-a facut sa ne simtim mai in siguranta, au intervenit cu profesionalism atunci cand a fost nevoie.

La Dumbraveni am avut parte nu doar de un turneu frumos si puternic , ci si de o "serbare campeneasca" cu mici si udatura ( doar lautarii au lipsit :) ) . Pe plan organizatoric trebuie felicitati toti cei implicati - incepand de la d-na primar pana la binecunoscutii Alex si Adonis , iar pe plan sportiv pe toti participantii cu un plus pentru finalisti , care si-au transat meciurile dupa cate 5 seturi epuizante . Felicitari Alex Nechita , Attila Lorincz , Dan Barbulescu si Cornel Ciky :clap:. Cum preconizam in disputa pariorilor cu Csobi , pe langa tineretea invingatorului , a aparut si maturitatea pe podium ( Janos Veres si EU , care m-am surprins placut si pe mine :thumbup: ) . Si bineinteles al meu aparat foto de indepartata generatie a mai surprins niste imagini din sala de joc si cateva cadre demne de invidie pentru cei care nu au fost prezenti la serbarea campeneasca :

Felicitari tuturor,lui Dan pentru confirmarea locului (pacat ca n-am pariat,eram boier acum..), familiei Chibulcutean pentru implicare si sportivitate (dl.Ion,multe zile o sa mai aud in somn acel CHOOOO, toata sal a amutit !!),lui Razvan si Radu pentru meciurile frumoase..

Mulțumesc organizatorilor și participanților, un turneu foarte reușit, iar pentru mine , pot spune chiar: ”Dumbrava Minunată”!

domnule Ierbac (pardon, am vrut să scriu Barac) :) foarte faine poze, mulțumim...doar că în ultima Nicu Banu e cam ''albastru''. cred că de la setul pe care i l-am luat. e așa de chitros omu încât a regretat după aceea că m-a lăsat să scap cu un set... :D :D :D

In conformitate cu "omul sfinteste locul", turneul de la Dumbraveni a purtat obisnuita calitate marca "Alex & Adonis" (sprijiniti de oamenii locului). Ne-am simtit foarte bine. Vom reveni cu aceeasi placere (sau mai mare).

Felicitari participantilor! Bravo castigatorilor!

Felicitari tuturor,lui Dan pentru confirmarea locului (pacat ca n-am pariat,eram boier acum..), familiei Chibulcutean pentru implicare si sportivitate (dl.Ion,multe zile o sa mai aud in somn acel CHOOOO, toata sal a amutit !!),lui Razvan si Radu pentru meciurile frumoase..

D-le Dragomir, bucuria mea (poate un pic exagerata) s-a datorat faptului ca am reusit sa elimin favoritul categoriei dupa ce am fost condus cu 2-0 si nu am crezut ca mai am vreo sansa!

Ciky Cornel un rezultat excelent,felicitari.
Rodica S. de neoprita!
Alex N. confira evolutia tot mai buna !
Felicitari tuturor participantilor,premiantilor si organizatorilor.

Multumesc in mod special lui Ioan Muscan (Onisor) , care , desi a apucat sa joace doar un meci, a ramas alaturi de cei 5 colegi (pe care i-a transportat cu masina personala ),pana cand s-a pierdut ultimul meci..Poate si datorita lui, diploma lui Razvan are o si mai mare importanta..Multa sanatate , sper sa ne revedem in curand la masa, dupa analizarea serioasa a problemei aparute..Tin sa multumesc inca o data organizatorilor, echipajelor medicale prezente,s-a dovedit necesitatea prezentei acestora la fiecare concurs, pasiunea si implicarea multor jucatori depaseste de multe ori capacitatea fizica a momentului..

Confirmand pronosticurile si asteptarile majoritatii participantilor,turneul ne-a propus multe partide spectaculoase la cele trei categorii oferindu-ne,in premiera,victoriile lui:
-Alex Nechita la avansati,o confirmare a talentului si a increderii de sine,in ciuda perioadei destul de lungi de inactivitate in circuitul Amatur!Bravo Alex!
-Dan Barbulescu la incepatori,care confirma "scoala" ierbarilor sibieni(Migea,Barac) si continua "traditia" laureatilor sibieni(Comsa) din acest an!Bravo Dane!
Felicitari Sicoe Rodica pentru victoria de la Open!
Felicitari tuturor participantilor pentru sportivitate si organizatorilor pentru reusita turneului!
Cu titlu de Merit,subliniez promptitudinea si profesionalismul personalului Smurd prezent la sala care,prin acordarea in timp util a primului ajutor lui Muscan Ioan, a evitat,din fase,o (alta)eventuala tragedie la un turneu Amatur!Chapeau!

ABSENTI

OPEN
Nume prenume - Localitate

Muntean Alin -- Târnaveni
Lunca Razvan -- Târnaveni
Balint Andreea -- Dumbravita

AMATORI AVANSATI

Negrean Ioan -- Sibiu
Groza Alexandru -- Cisnadie
Cristea Alex -- Teiuș
Bucur Alin Adrian -- Targu Mureș
Stefan Andrei -- Târnaveni
Curpas Ioan -- Oradea
Gyerko Albert -- Sighișoara
Nyaradi Attila -- Sighișoara

AMATORI ÎNCEPĂTORI

Malene Petru -- Fagaras
Tanase Stefan -- Fagaras
Marcos Cosmin -- Dumbraveni SB
Marcu Andrei -- Dumbraveni SB
Stefan Patrick -- Brașov

daca dintre cei trecuti mai sus sunt care s-au retras înainte de data de 14.04.2016 ora 20:00
vă rog să precizați aici pe forum pentru a modifica lista și ami cere scuze

pentru cei care nu s-au retras pâna la data de 16.04.2016 ora începerii concursului
si au produs mici dificultăți în desfășurarea concursului ,
organizatorii consideră că la următoarea competiție la care nu vă retrageți, dacă nu puteți veni nu mai este o greșală sau întâmplare

Alex și Adonis

Ultima editare:
Multumim domnului HOLOM DORIN deoarece acest turneu nu ar avea loc dacă nu ar fi acest om MARE
care s-a ocupat de organizarea acestui turneu
multumim persoanelor care au făcut un efort destul de mare pentru ca noi cei care iubim acest sport să avem
condițiile necesare :Felicia, Sorin, Miky, Laci, Nicu, Ioana și copiilor de la sală

Multumim participanților ca ați venit în numar așa mare, pentru sprijin , pentru înțelegere și ajutor

Daca a-m reusit sa multumim cat mai multi dintre cei prezenti , greul acum o sa inceapa , pentru ca viitoarea editie , a III a , a ;CUPEI ORASULUI DUMBRAVENI ; sper eu undeva in Octombrie , trebuie sa fie la un nivel cel putin egal cu aceasta , deja trecuta in istoria Amatur . MULTUMESC DIN NOU TUTUROR SI VA ASTEPTAM LA URMATOAREA EDITIE A CUPEI ORASULUI DUMBRAVENI !

Back
Sus