Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
In superioare a câștigat Bubulac Cristi cu Ignatescu Bogdan cu 3-1
Confirm.
Sa ne revedem cu bine!
Confirm.
Sa ne revedem cu bine!
Corecție in eliminatorii: Sumanaru Catalin 2-3 Vieru Valeria
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ok.In fisa am verificat si era trecut fara stersaturi 1-3.
Cand ajung la calculator o sa modific rezultatul.
Comunicarea scorului se face odata cu aducerea paharului cu mingea dupa meci.Nu s-a intamplat.Daca te intereseaza cu acuratete rezultatul trebiue sa verifici foaia eliminatorilor care se afla tot timpul pe masa organizatorului.
La masa de arbitraj (cu scorer) era un băiat de la Moldova nu prea înțelegea, cred că aici a fost confuzia, se mai întâmplă, toți mai greșim, a trecut greșit scorul
Din câte știu, câștigătorul comunica scorul! Dar probabil a uitat sau ii era și ei somn ținând cont ca era ora 18 deja
Sent from my iPhone using Tapatalk
La masa de arbitraj (cu scorer) era un băiat de la Moldova nu prea înțelegea, cred că aici a fost confuzia, se mai întâmplă, toți mai greșim, a trecut greșit scorul
Emi dacă citești mai atent eu am specificat clar, SE MAI ÎNTÂMPLĂ TOȚI GREȘIM, eu nu am aruncat pe nimeni in dizgrație, iar din partea mea 100 % nu a fost ironie, dacă era ironie fi sigur că scriam altceva, iar pe copilul de la Moldova care a arbitrat il știu de mic, este un copil cu bun simț, să ne vedem sănătoși la masa de joc.
Bine ca au fost tabele de scor, 70% din "moldoveni" nu vorbeau deloc romaneste. Sau nu doreau sa vorbeasca.
Nu e o critica, e o constatare.