AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Pingpongmania", Oradea - 29.07.2017

..se inscrie telefonic Politzki Georgia de la A.C.S.Dumbravita....la amatori..

Cu parere de rau, sunt nevoit sa ma retrag....azi am fost anuntat ca sambata 29.07. trebuie sa incep cursurile la SIBIU ptr.,,INSTRUCTOR SPORTIV,, dar o sa revin cu placere la ORADEA. .Doresc succes participantilor ! Multumesc ptr.intelegere.!

Dl Tanc Florin ne trimite salutari din Italia....:D...incearca sa ajunga la turneu....il vom inscrie la open când stim sigur...!!!!

/
...VACANTA PLACUTA TUTUROR!!!!!!,,....:D...

cu mare placere ,,, :D Dani Leo> Amatori> Arad>

Se inscrie telefonic la open Popa Octavian din Oradea....

P.S ...asta da turneu de vacanta......:D.......cred ca putem veni toti imbracati de plaja.....:D.....era fain daca-l puteam organiza chiar pe o plaja.....:D...un fel de TTX....:D.....sigur era spectacol garantat...:D....

Ultima editare:
Tana Marius avansați-începători +kilogramele din concediu

....unii vin .din concediu....:D..altii pleaca......in concediu....:D......multi sunt in concediu....:D...iar altii nu stiu nici ei unde sunt...:D....dar sigur vei scapa de kg+ Marius,.....:D....

P.S....Multumim celor ce sunt trup si suflet langa noi.....:D...fara ei aceasta sala nu renastea ca pasarea PHONEIX....:D...adica mai mare mai frumoasa mai spectaculoasa....:D.....special multumiri lui Joni Ghile care a sponsorizat pizza si apa pt acest turneu......:D......ceilalti vor sa ramana in spatele cortinei......:D.......Si nu uitati...din 1 August ...in vacanta.la Cris la Mare ...sau la Pingpongmania.....!!!!.:D

Pai daca Jony da pizza si apa, BEREA cine o da, ca mi-o fi cald si ma deshidratez��������

Pai daca Jony da pizza si apa, BEREA cine o da, ca mi-o fi cald si ma deshidratez��������

Bogdane, ce ai scris mai sus e valabil doar daca nu se tine concursul in noua sala, ci in vreuna gen Nastase, care nu are temperatura controlata. In noua sala nu cred ca iti va fi cald, din contra e posibil ca atunci cand intri daca afara e foarte cald sa crezi ca ai ajuns la polul nord. Asa ca eu zic ca niste "tuica de Bihor" e posibil sa fie nevoie, si nu ca sa te racoresti si din contra, sa te mai incalzeasca un pic.

Pop Alexandru - Oradea - Amatori

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Salut.
Cu placere Oprean Andrei, Baia de Cris, amatori.
Multumesc.

Back
Sus