AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Pingpongmania"-PEGAS, Oradea Ed. a XXI-a - 28.01.2017

Poza ii pentru Horica... el de fiecare data ii curios de cum arata cupele.Macar sa ramana cu poza :))) :-D :-D

;)) curiozitatea inseamna sete de cunoastere;);), pt altii etimologia cuv?ntului cunoastere inseamna sete de alcool;)) ma mir ca nu s a denaturat poza când ai pus comment Victoras , prin emanatii Bahice de la tine se alcoolizeaza totul in jur;)) Oricum apreciez umorul,si ma bucur ca mi faci reclama pe forum, la mai mare;))!!!

---------- Post added 16.01.2017 at 08:34 ----------

Marius ,la cate poze de acest tip ai postat pe forum , am deja un album veritabil;))dar si palpabil,trofeele aferente;),amintiri pe care le deapan in plina sesiune la un,coffe break,;)) o zi excelenta tuturor;)!!!

Ultima editare:
;)) curiozitatea inseamna sete de cunoastere;);), pt altii etimologia cuv?ntului cunoastere inseamna sete de alcool;)) ma mir ca nu s a denaturat poza când ai pus comment Victoras , prin emanatii Bahice de la tine se alcoolizeaza totul in jur;)) Oricum apreciez umorul,si ma bucur ca mi faci reclama pe forum, la mai mare;))!!!

---------- Post added 16.01.2017 at 08:34 ----------

Marius ,la cate poze de acest tip ai postat pe forum , am deja un album veritabil;))dar si palpabil,trofeele aferente;),amintiri pe care le deapan in plina sesiune la un,coffe break,;)) o zi excelenta tuturor;)!!!

Horica, adevarul ca amandoi aveti umor, aproape echivalent, dar vorba ta, analizand "etimologic" ce s-a postat, Victor pare sa fi fost in mare sete de alcool, adica super lucid la cat de frumos si elegant te-a intepat. Pana la urma sunt jucatori care cu un pic de alcool prin sange joaca mult mai bine decat altii la care circula doar hemoglobina pura.

....Victor...Horica.....&...Rechinu......:D...un trio de exceptie......si showul ii asigurat......:D......

..P.S Va asigur ca nu o sa fie etilotest....la sala......:D....

;))) Comic de limbaj , de moravuri, o reală epopee a dramaturgiei, si citand din ,, clasici,, showul e asigurat !!! Ai dreptate Marius;) Si bineinteles trebuie încheiat cu stil printr o interogație retorică,, ce am fi noi daca nu ne am distra de ce scriu colegii pe forum, ba mai ales daca din când in când nu le am răspunde asa in stil original ,, de pus in rama,, si sa i atinga la ,,corazon,,?;) Eu unul ador sa dau raspunsuri;) e principiul 3 al mecanicii newtoniene, pe care sunt convins ca victor il stie foarte bine,, actiune- reacțiune,, ;))) Doar ca reacțiunea a la Horia nu e egala numeric cu actiunea ci mult superioara ;) Ceau ;) !!!M am distrat azi copios !! Mersi Victor&Sorin!!!;)Scuze Marius pt ,, atâta proza,,;))!

............ :-D :-D

PS : Si tacerea ii un raspuns :))) Sper sa pot veni la tine la turneu Marius si sa nu intervina ceva. Sa ne revedem cu bine :-D

...Ora de incepere OPEN....va fi 11.30......indiferent de sala unde se va juca...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
..pana vineri(ieri)....renovarea nu era inca finalizata la sala mica..........si datorita sarbatorilor care urmeaza si a temperaturilor foarte scazute sunt sanse mici sa fie terminata pana la data turneului....oricum miercuri 25.01.2017-vom reveni cu un raspuns final.!!!!!!!!!!!!

Back
Sus