AmaTur: Turneu A TURNEU A "Cupa Pro Aktiv Focșani" - 24 mai 2014

Multumiri domnului Costin pentru excelentele fotografii postate, pentru calitatea acestora, pentru filmulete, dar mai ales pentru efortul si timpul "daruit/oferit" pasionatilor de pe acest Forum.

- - - Actualizat - - -

Aceleasi multumiri si lui Gelu si lui Mihaita (pentru filmulete), pe care-i salut cu respect.

Cu multumiri si fotografului de serviciu, Gabi Oanes, pentru excelentza.
Se pare ca postul meu a fost redactat in timp ce Costin posta mesajul de mai sus, asa se explica interventia mea de acum, cu laudele binemeritate.
Apreciez mereu efortul depus de cei care, din pasiune si respect, impartasesc bucuria lor si celor neprezenti la competitie, facandu-i "partasi" la eveniment.
Toata stima !

Chiar daca e putin tardiv, adresez felicitari tuturor celor implicati in organizarea concursului, dar in special celor care au facut fotografii si au surprins unele momente si posturi ale jucatorilor foarte interesante. Pacat ca pana in toamna nu prea mai sunt planificate concursuri in zona noastra, adica sub 150 km distanta. Dar cine stie? Poate organizeaza Bacăul vreun concurs...desi nu am auzit nimic in sensul asta..:cool:

Pana la Miercurea Ciuc aveti circa 141 de km, respectiv 4 saptamani. :-)

Chiar daca e putin tardiv, adresez felicitari tuturor celor implicati in organizarea concursului, dar in special celor care au facut fotografii si au surprins unele momente si posturi ale jucatorilor foarte interesante. Pacat ca pana in toamna nu prea mai sunt planificate concursuri in zona noastra, adica sub 150 km distanta. Dar cine stie? Poate organizeaza Bacăul vreun concurs...desi nu am auzit nimic in sensul asta..:cool:

Back
Sus