Cornel 67
organizator tehnic
In primul rand trebuiesc felicitati participantii la acest turneu, au avut curajul sa infrunte o zi torida din dorinta de a juca tenis. Din fericire conditiile din sala au intrecut chiar si asteptarile mele, fara sa am eu vreun merit aici consider ca au fost cele mai bune conditii din toate turneele la care am participat, bineinteles in comparatie cu alte turnee desfasurate in aceleasi conditii de canicula. Pacat ca prezenta a fost destul de scazuta, cred ca acest turneu merita mai mult.
Vreau sa multumesc primariei Giurgiu si d-lui primar Nicolae Barbu, domnului Catalin Mitran, administratorul complexului sportiv, pentru ca ne-au asigurat aceste conditii minunate, as putea sa spun, si nu in ultimul rand domnului Corbu Anghel pentru baza materiala pusa la dispozitie.
Felicitari castigatorilor la ambele categorii.
Va multumesc pentru aprecieri.
Vreau sa multumesc primariei Giurgiu si d-lui primar Nicolae Barbu, domnului Catalin Mitran, administratorul complexului sportiv, pentru ca ne-au asigurat aceste conditii minunate, as putea sa spun, si nu in ultimul rand domnului Corbu Anghel pentru baza materiala pusa la dispozitie.
Felicitari castigatorilor la ambele categorii.
Va multumesc pentru aprecieri.