AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa PRO TM", Giurgiu - 11 Martie 2017

Vasile, joci din ce in ce mai bine, ai progresat mult de la meciul din finala de anul trecut. Bravo.

Ms mult Cornele si imi pare rau ca ai avut o zi in care numai de tenis nu-ti ardea! Dar stii tu Dumnezeu le rezolva pe toate si o sa vina si zile mai senine cand o sa stam la un sprit sau la un tenis

Din nou m-am simtit foarte bine la Giurgiu. Felicitari, Cornel Dena, pentru organizare, pentru conditiile bune de joc si pentru meniul inclus in cei 25 de lei, taxa de participare (am facut aceasta remarca intrucat in alte orase taxa pentru un turneu A, fara meniu, este de 35 de lei...).

Ii felicit, de asemenea, pe toti castigatorii, in mod special pe Gelu Vasile pentru merituosul loc 2 de la Open, pe Daniel Dinca si pe Adi Bratescu!

Voi reveni cu placere in Giurgiu, toate cele bune!

Urmăresc cu interes turneele de la Giurgiu felicitări organizatorilor
Sper ca la următorul să fiu și eu prezent.Pe ce dată e???? Sănătate

FELICITĂRI ! tuturor celor implicați în organizarea turneului.Felicitări caștigătorilor,tuturor participanților.

Si eu trebuie sa va multumesc d-le Fratea pentru calea lunga strabatuta de la Constanța la Giurgiu si pentru ajutorul dat la inceperea concursului.

Clasament Avansati

1.
Stanciu Stelian - Calarasi.jpg
Stanciu Stelian - Călărași
2.
Solcan Florin - Constanta.jpg
Solcan Florin - Constanța
3 -- 4
Bratescu Adrian - Targoviste.jpg
Bratescu Adrian - Targoviște
Nicola Marian - Constanta.jpg
Nicola Marian - Constanța
5 -- 8
Cojocaru Didi - Ramnicu Valcea
Luca Octavian - Tulcea
Papacu Bejoli - București
Sorescu Gabriel - Pitești
9 -- 16
Stoica Mihai - Mioveni
Minica Rares - Giurgiu
Cristescu Cristian - București
Dinu Gheorghe - București
Scraba Marius - Alexandria
Lazar Ion - București
Orac Teodor - Ramnicu Valcea
Cuna Gheorghe - Buzău
17 -- 18 2v gr.sup.
Marian Bogdan - Ploiești
Potarniche Bianca - Buzău
19 -- 27 1v gr.sup.
Dospinescu George - București
Jaouir Khaled - București
Niculescu Daniel - Pitești
Bivolaru Marius - Ploiești
Babus Liviu - Ploiești
Rusu Geanini - Targoviște
Salariu Adrian - Buftea
Patrascu Traian - București
Grigore Marian - Ramnicu Valcea
28 -- 32 0v gr.sup.
Ispas Victor - Turnu Magurele
Taru Alex - Targoviște
Carata Catalin - Tulcea
Pantelimon Andi - București
Tonciu Mihai - București
33 -- 3v gr.inf.
Florea Marian - Targoviște
34 -- 35 2v gr.inf.
Popescu Remus - Ramnicu Valcea
Vana Narcis - Tulcea
36 -- 44 1v gr.inf.
Carjan Dumitru - București
Lupsa Bogdan - Ramnicu Valcea
Hutanu Adrian - Slobozia
Alexandru Marius - București
Lita Gabriel - București
Tudor Emil - București
Stanca Cristian - Ramnicu Valcea
Sandu Stefan - București
Todi Dumitru - Slobozia
45 -- 48 0v gr.inf.
Constantin Cristina - București
Oancea Vasile - Buzău
Docan Cristian - București
Tache Petre - București

Felicitari Florin Solcan ! Meritai o finala, poate chiar mai mult !...

Lovin Eusebiu, iti multumesc frumos pentru aprecieri. Am trei cuvinte la adresa ta: recunostinta, stima si respect! Sa ne revedem sanatosi!

Cornele, esti bun tata! Ai ridicat stacheta sus de tot. Organizare, conditii, ospitalitate. Implicare suta la suta, pe toate fronturile. Bravo si felicitari atat tie cat si echipei tale! (Alex si Geanini)
Sa ne revedem sanatosi!

Multumesc mult. Felicitari Cornel. Totul a fost bine organizat. Si apropo: de unde ai luat vinul ala, ca tare bun a fost?! Am 'lins' doar un pahar, ca eram cu cel mic si mai aveam ceva de condus prin București:)

Multumesc mult. Felicitari Cornel. Totul a fost bine organizat. Si apropo: de unde ai luat vinul ala, ca tare bun a fost?! Am 'lins' doar un pahar, ca eram cu cel mic si mai aveam ceva de condus prin București:)

Gelutu, e vin de Hotarele, vin de coasta.

Ultima editare:
Cornele, esti bun tata! Ai ridicat stacheta sus de tot. Organizare, conditii, ospitalitate. Implicare suta la suta, pe toate fronturile. Bravo si felicitari atat tie cat si echipei tale! (Alex si Geanini)
Sa ne revedem sanatosi!

Multumim Florine. Ai inceput cu o cupa mica la Giurgiu anul trecut, acum ai luat-o pe cea din mijloc. Logic, urmeaza aia batrana.

Back
Sus