adimucu senior 2 Feb 2016 #222 iuliu zedler a spus: Un turneu reusit va doresc, prieteni ! Lui George Toader, succes maxim ! Arde-i Geo ! Salutul meu ! Click pentru a extinde... Hă, hă...! O fi, da-i plagiat... De mult am introdus eu acest salut, pe vremea când era în plină ascensiune ierbarul de pe H?rtibaci.
iuliu zedler a spus: Un turneu reusit va doresc, prieteni ! Lui George Toader, succes maxim ! Arde-i Geo ! Salutul meu ! Click pentru a extinde... Hă, hă...! O fi, da-i plagiat... De mult am introdus eu acest salut, pe vremea când era în plină ascensiune ierbarul de pe H?rtibaci.
cule senior 3 Feb 2016 #223 adimucu a spus: Hă, hă...! O fi, da-i plagiat... De mult am introdus eu acest salut, pe vremea când era în plină ascensiune ierbarul de pe H?rtibaci. Click pentru a extinde... Ai mai" dezgropat" un" mort"..
adimucu a spus: Hă, hă...! O fi, da-i plagiat... De mult am introdus eu acest salut, pe vremea când era în plină ascensiune ierbarul de pe H?rtibaci. Click pentru a extinde... Ai mai" dezgropat" un" mort"..