AmaTur: Turneu A Turneu A - Cupa Sucevei - O+A+I - 25.06.2016

Se mai inscriu urmatorii jucatori :

Istrate Ghiorghita

Aldea Gheorghe ,

amandoi din Suceava la avansati cu optiunea si rugamintea ca ( daca se mareste numarul la incepatori ) sa fie trecuti la aceasta categorie . Multumesc

Chirap Dan, Grigoriu Vlad - avansati
Din Bacău> Rojnita Sebi, Ticu Dorin, Ursulescu Ioan, Braniste George.
MULTUMIM!!!

Ultima editare:
Se retrage de la începători 45. Rotariu Constantin, Suceava - 4004 - -

Se înscrie la începători Apopei Vasile din Suceava.

se inscrie la incepatori sau avansati, dupa cum este loc... Macovei Bogdan din Suceava.
Va multumesc!

ATENTIE - MODIFICARE ORA DE INCEPERE SI A NUMARULUI DE JUCATORI LA CATEGORIA INCEPATORI SI OPEN!!!

CATEGORII: Open (36) + Avansați (48 ) + începători (60);

ORA DE ÎNCEPERE:
ÎNCEPĂTORI - 08.00 - 08.45– validare înscrieri; 09.00-13.00 grupele inferioare; 13.00-16.00 pauza; 16.00-21.00 grupele superioare+eliminatorii pana la finala;
AVANSAȚI - 12.30 - 13.00 – validare înscrieri; 13.00-16.00 grupele inferioare; 16.00-17.00 pauza; 17.00-21.00 grupele superioare+eliminatorii pana la finala!
OPEN - 12.30 - 13.00 – validare înscrieri; 13.00-16.00 grupele inferioare; 16.00-17.00 pauza; 17.00-21.00 grupele superioare+eliminatorii pana la finala!

Ultima editare:
Bună ziua, cu parere de rau, ma retrag (Ana Roșoga, din Constanța) _ succes tuturor!! Multa sănătate!

Trimis de pe al meu D2303 folosind Tapatalk

Se poate muta de la avansati la incepatori Curic Daniel daca mai este loc ? Multumesc

Mi-as fi dorit mult sa ajung dar din pacate trebuie sa ma retrag pentru ca nu am timpul necesar sa particip. Deci, Cioban Cornel avansati SE RETRAGE. Multumesc de intelegere si sa aveti un timp excelent !

PARTENERI: SELGROS SUCEAVA, DIRECTIA JUDETEANA PENTRU SPORT SI TINERET SUCEAVA.
PARTENER MEDIA - MONITORUL DE SUCEAVA

La turneu vor fi prezenți Dna. Irina și Dl. Gelu Popescu - SC Andro Gir SRL: unic importator XIOM și NITTAKU, cu un stand cu produse profesionale de tenis de masă și care vor asigura mingile necesare concursului.
www.tenismasa.ro

Back
Sus