Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
REZOLVAT!mateidumitru a spus:Sorine, te rog frumos, rezerva apartamentul de la pensiunea Cris, pentru Deva.sorin167 a spus:....
Daca mai sunt si alte solicitari va rog sa imi spuneti pana maxim miercuri pentru a putea rezolva!
Multumesc !
Pentru dv. gasim intotdeauna ceva! Sa pun niste sticle de feteasca neagra deoparte dom'Paul?Dragomir Paul a spus:Ceva oferte de cazare mai sunt ?!
Am inteles, umblam la butoi!!! :lol: :lol: :lol:Dragomir Paul a spus:Sorin un gentil ca de obicei !!!
Multumesc din suflet dar trebuie sa spun : Pas.
Doctorul imi interzice in aceasta perioada " citeva sticle ",... :angel: :shh:
Sunt multi jucatori de la Open care joaca in Onoare si Calificari la București. Daca dl. Macarenco are valoare e meritul dumnealui si al antrenorilor care l-au format! :clap:lica a spus:Macarenco Ion n-ar prea avea voie sa participe la Amatour ca l-a batut pe Chiru care-i jucator ( BUN) de divizia B cu 3-0la Voluntari ,atunci ce sa spun de baietii de la Amatour?!? :lol: :lol: :lol: am drepatate?!?
Nu se poate, ca tu vrei sa joci la Amatori!magyc2005 a spus:CU mine in grupa este invitat Macarenco jr daca vrea
Vine a doua zi la Master!lica a spus:poate si chiru sa vina?!?