AmaTur: Turneu A TURNEU ''A'' Cupa TT BACAU- 14 martie 2015

Inscrieri Open - on 10.03.2015 at 9:56:06

1. Roman Iulian, Brașov - 1 - 37,33 - OL
2. David Dorin, Barlad - 3 - 31,82 - OL
3. Ion Marius, Brăila - 22 - 28,8 - OL
...
46. Damian Ioana, Barlad - 485 - 9,85 - AF
47. Willd Card, Bacău - nou - 0 - A
48. Wild Card, Focșani - nou - 0 - A
-----------------------------------------
Lista de asteptare:
1. Ionita Valentin, Galați - - -
2. Chirila Viorel, Panciu - - -
3. Tiganisteanu Adrian, Bacău - - -
4. Poturu Ioan, Pascani - - -
5. Caltea Liviu, Pascani - - -
6. Chirap Dan, Gura Humorului - - -
7. Aga Alexandru, Botoșani - - -
8. Nemtoi Gabriel, Suceava - - -
9. Ditu Daniel, Onesti - - -

Inscrieri Amatori - on 10.03.2015 at 11:05:16

1. Mironescu Adrian, Botoșani - 132 - 17,71 - A
2. Pascu Paul, Tecuci - 346 - 17,67 - A
3. Valeanu Vlad, Bacău - 886 - 17 - AJ
...
96. Ciobanu Cosmin, Bacău - nou - 0 - A
Lista de asteptare:
1. Balaita Mihai, Bacău - - -
2. Darlau Ionut, Bacău - - -
3. Martz Sebastian, Comănești - - -
4. Budescu Marian, Galați - - -
5. Fazakas Gergely, Miercurea Ciuc - - -
6. Stefanachi Bogdan, Botoșani - - -
7. Halip Rares, Botoșani - - -
8. Carnu Eugen, Bacău - - -
9. Socaci Sorin, Panciu - - -
10. Bodea Vasile, Panciu - - -
11. Isaic Radu, Bacău - - -
12. Portariuc Gheorghe, Botoșani - - -
13. Dobrincu Dan, Iași - - -
14. Dumitriu Vasile, Bacău - - -

Ultima editare:
Firma Androgir București http://www.tenismasa.ro reprezentata de Domnul Gelu Popescu va fi prezenta la acest turneu cu un stand bogat in echipament pentru tenis de masă si va asigura mingile de concurs DONIC 3*

Ultima editare:
Am asistat azi la ceva antrenamente desfasurate intre trei participanti la amatori si un participant la open si sunt gata sa lansez urmatoarele premii ( o fac public ca astfel sa nu dau inapoi daca pierd acest pariu ) :
- daca castiga la amatori dl Dan Dumitrescu, premiul din partea mea - un lemn Amultart
- daca castiga la amatori dl Catalin Albu, premiul din partea mea - o pereche de fete Joola Rhyzm
- daca castiga la amatori dl Paul Baisan, premiul din partea mea - un lemn Bty Viscaria cu fluture negru
- daca castiga la open dl Andrei Coroiu, premiul din partea mea - un lemn Schlager Carbon cu fluture negru
- daca castiga la amatori dl Edy Petenchi, premiul din partea mea - un lemn Nittaku Miyabi

Am asistat azi la ceva antrenamente desfasurate intre trei participanti la amatori si un participant la open si sunt gata sa lansez urmatoarele premii ( o fac public ca astfel sa nu dau inapoi daca pierd acest pariu ) :
- daca castiga la amatori dl Dan Dumitrescu, premiul din partea mea - un lemn Amultart
- daca castiga la amatori dl Catalin Albu, premiul din partea mea - o pereche de fete Joola Rhyzm
- daca castiga la amatori dl Paul Baisan, premiul din partea mea - un lemn Bty Viscaria cu fluture negru
- daca castiga la open dl Andrei Coroiu, premiul din partea mea - un lemn Schlager Carbon cu fluture negru
- daca castiga la amatori dl Edy Petenchi, premiul din partea mea - un lemn Nittaku Miyabi

Si daca fac eu vreo tampenie si-i bat pe toti...,la Open!? Nu as putea fi premiat cu un lemn Butterfly Diode?(marturisesc ca m-as multumi si cu Viscaria black tag) :)

Dom'Costin, pentru matale am o provocare maxima : daca castigi Open-ul , facem in asa fel incat sa primesti un lemn de care folosesti ( Bty Joo Se Hyuk ) cu autograful original !

Din pacate Albu Catalin e la open ... poate daca va retrograda:)

Inscrieri Amatori - on 3/11/2015 at 11:11:49 PM

1. Mironescu Adrian, Botoșani - 132 - 17.71 - A
2. Pascu Paul, Tecuci - 346 - 17.67 - A
3. Valeanu Vlad, Bacău - 886 - 17 - AJ
...
95. Galatanu Silviu, Bacău - nou - 0 - A
96. Ciobanu Cosmin, Bacău - nou - 0 - A
Lista de asteptare:
1. Halip Rares, Botoșani - - -
2. Carnu Eugen, Bacău - - -
3. Socaci Sorin, Panciu - - -
4. Bodea Vasile, Panciu - - -
5. Isaic Radu, Bacău - - -
6. Portariuc Gheorghe, Botoșani - - -
7. Dobrincu Dan, Iași - - -
8. Dumitriu Vasile, Bacău - - -
9. Zarinschi Catalin, Galați - - -
10. Gontariu Florin, Bacău - - -

Inscrieri Open - on 3/11/2015 at 11:12:29 PM

1. Roman Iulian, Brașov - 1 - 37.33 - OL
2. David Dorin, Barlad - 3 - 31.82 - OL
3. Ion Marius, Brăila - 22 - 28.8 - OL
4. Mosneagu Marius, Fălticeni - 14 - 28.62 - OL
...
45. Vitos Fodor Istvan, Miercurea Ciuc - 1658 - 11 - A
46. Damian Ioana, Barlad - 485 - 9.85 - AF
47. Wild Card , Bacău - nou - 0 - A
48. Wild Card , Focșani - nou - 0 - A
Lista de asteptare:
1. Ionita Valentin, Galați - - -
2. Chirila Viorel, Panciu - - -
3. Tiganisteanu Adrian, Bacău - - -
4. Poturu Ioan, Pascani - - -
5. Caltea Liviu, Pascani - - -
6. Chirap Dan, Gura Humorului - - -
7. Nemtoi Gabriel, Suceava - - -
8. Ditu Daniel, Onesti - - -

Firma Androgir București http://www.tenismasa.ro reprezentata de Domnul Gelu Popescu va fi prezenta la acest turneu cu un stand bogat in echipament pentru tenis de masă

O mica rectificare : daca va castiga la Open dl Catalin Albu ( mai adaug la premiul dansului 50 mingi Donic 3 stele - o sa aiba mare nevoie de ele avand in vedere ca la aproape fiecare antrenament lasa lesinate cca 3-4 bucati ) ! :)

Back
Sus