AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa TT Bacău", Bacău - 12.03.2016

Program turneu Avansați:

08,00 - 9,15 - înscrieri Avansați;
09,30 - 14,00 - grupe inferioare Avansați;
14,00 - 15,00 - pauză de masă Avansați;
15,00 - 18,00 - grupe superioare Avansați;
18,00 - 20,30 - eliminatorii Avansați;
21,00 - Festivitate de premiere Avansați.

Program turneu Open:

13,00 - 13,45 - înscrieri Open;
14,00 - 18,00 - grupe inferioare Open;
18,00 - 20,00 - grupe superioare Open;
20,00 - 21,30 - eliminatorii Open;
22,00 - Festivitate de premiere Open.

Pentru a nu prelungi turneul Open spre miezul nopții vom face pauză de o oră (între 14,00 - 15,00) la Avansați, timp în care Avansații pot servi masa, socializa în exteriorul sălii și organizatorii pot prelucra rezultatele din grupele inferioare, iar Open-iștii vor juca primele 2-3 meciuri în sistemul o grupă la două mese.
La ora 15,00 când se va da startul la grupele superioare Avansați, Open-ul va reveni la sistemul clasic o grupă la o masă.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Mi se pare cel mai corect ca ne puneti la dispozitie programul sub aceasta forma. E foarte transparent si cred eu ca stie astfel fiecare cam ce inseamna desfasurarea intreaga a concursului. Felicitari!

D-nule Marian Oancea va pare asa de bine ca ma retrag , merita un like acel post ?. Marcel mi-a multumit pentru post in sensul ca l-am anuntat din timp..., dar dvs? "LIKE" n-am inteles ...:confused: Sincer mie nu mi-a facut nici o placere ca a trebuit sa ma retrag de la acest concurs. Consider ca am multi prieteni la Bacău pe care mi-ar fi placut sa-i intalnesc.

Ultima editare:
Sebi avea nevoie de 4 filee dimineatza..Credeam ca merge Coro si le ia el..eu ajung dupaamiaza,vin cu Ursulenii. Daca e cineva care trece prin Fălticeni dimineatza,in scopul participarii la concursul Amatorilor,sa ma contacteze 0744544610

D-nule Marian Oancea va pare asa de bine ca ma retrag , merita un like acel post ?. Marcel mi-a multumit pentru post in sensul ca l-am anuntat din timp..., dar dvs? "LIKE" n-am inteles ...:confused: Sincer mie nu mi-a facut nici o placere ca a trebuit sa ma retrag de la acest concurs. Consider ca am multi prieteni la Bacău pe care mi-ar fi placut sa-i intalnesc.

Abia acum am observat, raspunzi cu 'like' la tot ce citesti... Nu mai este nimic de comentat.

Din Onesti Palaghita Remus la amatori

Marius cred ca a fost doar o greseala de tastare, esti asteptat cu drag aici la noi iar Marian sub nici o forma nu a vrut sa te supere.

Deci pana la urma intru pe lista ??

- - - Actualizat - - -

Din cate am observat sau mai retras si eram primul pe lista de asteptare sper sa nu ma fii invoit fara folos de la lucru 😊

Abia ajuns la Piatra Neamț anunț ultimele retrageri făcute înainte de ora 21:
1. Axinte Bogdan, Iași - Open;
2. Vusca Dan, Iași - Avansați;
3. Tucaliuc Mihai, Iași - începători.

...și anunțul de la ora 21.00 trecute fix:

Stop retrageri!

Se inscrie din Roman - Dan Mihai la toate categoriile posibile ! Serios vorbind, urez succes maxim romascanilor participanti la acest turneu ! Bafta organizatorilor, schimburi frumoase de mingi tuturor participantilor, vanzare maxima dlui Gelu Popescu si sa castige cel mai bun ! Sau cel mai norocos...:D

Back
Sus