puiu organizator tehnic 11 Sep 2015 #22 Din Bacău Rojnita Sebastian, Bobarnac Gheorghe la open iar la amatori Ticu Dorin, Ursulescu Ioan, Braniste George
Din Bacău Rojnita Sebastian, Bobarnac Gheorghe la open iar la amatori Ticu Dorin, Ursulescu Ioan, Braniste George
S Sava Raduca Dan boboc 12 Sep 2015 #25 Din Focșani se inscriu : SAVA RADUCA DAN si PASCU PAUL la amatori
Robu Mihai organizator local 12 Sep 2015 #26 Se inscrie la amatori Robu Mihai din Mogosesti-Siret si Duman Iulian din Halaucesti.
C catalin M duceac senior 13 Sep 2015 #30 Zamfirache Ioan Portariuc GHeorghe-amatori Duceac Catalin-open
rogerpustiu maestru 14 Sep 2015 #38 De la Comănești: Nistor Florin Rosu Gabriel Bulubasa Nicusor Munteanu Ion Darie Gabriel Trimis de pe al meu HTC One M8 folosind Tapatalk
De la Comănești: Nistor Florin Rosu Gabriel Bulubasa Nicusor Munteanu Ion Darie Gabriel Trimis de pe al meu HTC One M8 folosind Tapatalk
rogerpustiu maestru 14 Sep 2015 #39 Munteanu Ion -open Trimis de pe al meu HTC One M8 folosind Tapatalk