AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Unirii", București Top Tenis Arena - 21.01.2017

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
Cristache,ai fost impecabil in seara asta, si ai jucat cel mai frumos tenis de cand te stiu eu!
Si apropos, esti primul castigator de turneu la Top Tenis care a fost aplaudat la final de spectatori la scena deschisa minute in sir!

Jos palaria!

Un turneu reușit!

Felicitări participanților numeroși, câștigătorilor și organizatorilor!
Mulțumiri dl. Vali pentru poze!

Aștept cu nerăbdare filmări cu finala elite și open.
(mai ?nvățăm și noi câte ceva!!!)

Ultima editare:
Bravos Crist!!!cu toate ca mi-ai batut baietelul:)))cred ca de-a lungul timpului a fost vorba de munca,incredere,perseverenta.......etc. Inca odata.....FELICITARI!!!

Turneu A "Cupa Unirii", București Top Tenis Arena - 21.01.2017

Pentru turneul din București , Cupa Unirii din 21.Ian '17 , sa depus suma de 210 lei aferenta celor 210 participanti .

*Doar* 210 participanti! Felicitari organizatorilor, castigatorilor si tuturor celor care au participat la acest eveniment !!! Si cum zicea nea Deni, *DOAR* 3 cupe in Prahova!

https://www.youtube.com/watch?v=c1t5X-24bts
https://www.youtube.com/watch?v=mLpH-K0Zu1o
https://www.youtube.com/watch?v=Eqhypm32OJQ

Un mic incident ne-a blocat filmarea la categoriile Incepatori si Avansati dar speram ca reusim sa le obtinem si sa le publicam si pe acestea in urmatoarele zile .
Multumim tuturor participantilor , personalului din spatele acestui turneu care au facut ca si acest turneu sa decurga bine si sa multumim pe toti .
Sincere felicitari pentru Cristi C. care a avut ieri o zi superba si un rezultat pe masura.

Clasament AVANSATI

1.
Barbatel Eduard - Ploiesti.jpg
Barbatel Eduard - Ploiești
2.
Burca Valentin - Pitesti.jpg
Burca Valentin - Pitești
3 -- 4
Zamfir Gicu - Bucuresti.jpg
Zamfir Gicu - București
Avram Nicolae - Nedelea.jpg
Avram Nicolae - Nedelea
5 -- 8
Niculescu Gabriel - București
Gheorghe Nicolae - Călărași
Popescu Remus - Ramnicu Valcea
Bivolaru Marius - Ploiești
9 -- 16
Jimmy Lu - București
Padurariu Costel - Brașov
Sabin Cristian - București
Lazar Ion - București
Salariu Adrian - Buftea
Sarbu Dan - Ploiești
Craciun David Mihai - București
Brulea Petre - Ploiești
17 -- 28
Petrov Dan - București
Petenchi Edmond - Roman
Ispas Victor - Turnu Magurele
Lovin Eusebiu - Comănești
Gherasim Iulian - Tulcea
Mocanu Ionut - Galați
Valcea Daniel - Pitești
Rusea Gheorghe - Breaza
Zaharia Puiu - București
Orac Teodor - Ramnicu Valcea
Marin Adrian - București
Udrea Valentin - București
29 -- 46 1v gr.sup.
Firica Lucian - Constanța
Bradatan Lenuta - București
Trocan Alexa - Mioveni
Bratescu Adrian - Targoviște
Patrascu Traian - Lehliu Gara
Luca Octavian - Tulcea
Cucu Cristin - Targoviște
Papacu Bejoli - București
Dospinescu George - București
Negoita Edward - București
Solcan Florin - Constanța
Tudor Emil - București
Pricop Dan - București
Vestineanu Ionut - Slobozia
Dinu Gheorghe - București
Cazacu Valentin - Pitești
Cristofor Razvan - Moinesti
Teodorescu Radu - București
47 -- 56 0v gr.sup.
Rusu Geanini - Targoviște
Tonciu Mihai - București
Potarniche Bianca - Buzău
Jaouir Khaled - București
Poenaru Adrian - București
Gheorghe Florin - București
Alexandru Marius - București
Vana Narcis - Tulcea
Hutanu Adrian - Slobozia
Sandu Bogdan Gabriel - București
57 -- 61 2v gr.inf.
Stanciu Viorel - Ploiești
Plaiasu Ion - Plopeni
Pantelimon Andi - București
Banuta Dumitru - Ploiești
Munteanu Remus - București
62 -- 74 1v gr.inf.
Safta Alexandru - Targoviște
Stanciu Stelian - Călărași
Osman Metin - Tulcea
Babus Liviu - Ploiești
Cristescu Cristian - București
Carata Catalin - Tulcea
Constantin Gabriela - București
Moraru Marius - București
Constantin Cristina - București
Belinsca Romeo - București
Sandu Gabriel - Targoviște
Lungu Veronel - Ramnicu Valcea
Balasa Ion - București
75 -- 84 0v gr.inf.
Stoica Mihai - Mioveni
Anton Dragos - Focșani
Catana Claudiu - București
Coclea Ionel - Brăila
Moraru Constantin - București
Caramidaru Daniel - Constanța
Lita Gabriel - București
Ileanu Bogdan - Targu Jiu
Ciocau Viorel - București
Virlan Ioan - București
Felicitari Edy! A fost un turneu greu cu jucatori de valoare. Bravo si mult succes la Open. Da' o bere tot dai. .ai scapat de mine! Glumesc...Inca o data BRAVOOO!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Buna seara si felicitari tuturor castigatorilor, mai ales lui Cristi Cionoiu si Gicu Zamfir!

Au fost numai cuvinte de lauda la adresa organizatorilor, felicitari si din partea mea, dar va expun 2 lucruri pe care le-am auzit la turneu de la colegii din provincie si care, vad, n-au ajuns pe forum si nu stiu de ce...

1. Cineva din provincie mi-a spus ca nu stia ca se va juca cu mingi din celuloid si nu de plastic, ca dac-ar fi stiut poate nu mai venea tocmai din... nu spun de unde, dar e destul de departe de București;

2. S-au suplimentat locurile la anumite categorii care au determinat, de exemplu, ca grupele superioare de la Avansati sa se termine abia in jurul orei 19.00, iar un coleg, cu toate ca s-a calificat in eliminatorii, a preferat sa plece, spunandu-mi ca s-a ales cantitatea (numarul prea mare de participanti) in locul calitatii.

Toate cele bune!

Multumim de feedback. Chiar am discutat despre asta cu domnul Bodeanu. Si mie mi s a parut prea mult. Am dus la maxim capacitatea salii ptr o zi. Cred ca pe viitor daca o sa mai avem cerere atat de mare de participare o sa alegem o alta varianta. Cat despre mingii, nu stiu ce sa zic, dar daca m as pune in locul persoanei respective, stiind ca ptr mine conteaza atat de mult tipul de minge, as fi intrebat cu ce se joaca inainte sa decid daca merg sau nu la turneu.

Pentru organizatori a fost un test destul de dur, mai ales in perioada in care s-au suprapus toate cele 4 categorii. Important insa este faptul ca nu au fost intarzieri, timpul de joc si alocarea pe mese s-au suprapus aproape la minut cu graficul stabilit de noi inainte de concurs cu o zi inainte.
Astfel, jucatorii incepatori au jucat intre orele 9,45-17,45; jucatorii avansati intre orele 10-21,10; jucatorii Openisti intre 14-22,25, iar cei de la Elite intre 14-22,50.
In privinta mingilor, inca nu s-a ajuns la obligativitatea utilizarii celor de plastic, dar ne-am propus ca de la urmatoarele turnee sa le oferim. Nu era insa o problema daca prietenul d-vs utiliza propria minge, la intelegere cu partenerul de joc.
Nu in cele din urma, cresteraa numarului de locuri s-a facut utilizand mese suplimentar fata de cele initial calculate si nu prin supraaglomerarea vreuneia dintre mese.
Va multumim pentru observatie si vom incerca si alte solutii care speram sa permita participarea unui numar cat mai mare de jucatori, in conditii de "densitate" mai bune decat cele de la acest turneu.

Ultima editare:
Fain turneul,cam obositor dar fain.
Socializarea a fost cea mai obositoare,rog organizatorii sa i-a masuri,p-ai uni au venit pregatiti cu tot arsenalul(Petre B,Gica R,Johnny P,Cornel D........)
:ugeek:;):eek::D

Multumim de feedback. Chiar am discutat despre asta cu domnul Bodeanu. Si mie mi s a parut prea mult. Am dus la maxim capacitatea salii ptr o zi. Cred ca pe viitor daca o sa mai avem cerere atat de mare de participare o sa alegem o alta varianta. Cat despre mingii, nu stiu ce sa zic, dar daca m as pune in locul persoanei respective, stiind ca ptr mine conteaza atat de mult tipul de minge, as fi intrebat cu ce se joaca inainte sa decid daca merg sau nu la turneu.

Apropo de mingile de joc, o alta varianta ar fi sa se precizeze tipul acestora in anuntul turneului, in situatia in care exista informatia...

Back
Sus