buta radu senior 9 Ian 2017 #42 Radu Buta din Buc - OPEN ---------- Post added 09.01.2017 at 14:31 ---------- Dan Niculae din Buc - OPEN
Radu Buta din Buc - OPEN ---------- Post added 09.01.2017 at 14:31 ---------- Dan Niculae din Buc - OPEN
Claudiu84 senior 9 Ian 2017 #45 Costache Claudiu, Stanciu Silviu, Stanciu Alin - Elite; Stanciu Stelian - avansati. Toti din Călărași.
Costache Claudiu, Stanciu Silviu, Stanciu Alin - Elite; Stanciu Stelian - avansati. Toti din Călărași.
Moise Viorel senior 9 Ian 2017 #46 Moise Viorel a spus: Gaitan Tiberiu - Brăila - Open Coclea Ionel - Brăila - Avansati Socaci Marian - Brăila - Avansati Moise Viorel - Brăila - Incepatori Multumim. Click pentru a extinde...
Moise Viorel a spus: Gaitan Tiberiu - Brăila - Open Coclea Ionel - Brăila - Avansati Socaci Marian - Brăila - Avansati Moise Viorel - Brăila - Incepatori Multumim. Click pentru a extinde...
MrTed senior 9 Ian 2017 #47 Lungu Veronel, Ramnicu Valcea, avansati Trimis de pe al meu V1_ViperS folosind Tapatalk
patrascu junior 9 Ian 2017 #48 Patrascu Traian amatori din București Trimis de pe al meu SM-G850F folosind Tapatalk
A Adrianbratescu senior 9 Ian 2017 #49 Brătescu Adrian Targoviște -AMATORI Trimis de pe al meu HTC Desire 510 folosind Tapatalk