AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Văii Mureșului", Deda - 08.07.2017

Cel putin ar trebui pus in discutie pentru anul viitor un sistem cu cate 2 A+ avend in vedere ca sunt 8 zone,participarea la acete evenimente nar mai crea atatea polemici.
SE CAM OMIT TURNEELE "B" SI SE CREEAZA AGLOMERATIE LA CELELALTE

Trimis de pe al meu SM-G388F folosind Tapatalk

Se inscrie din Ludus open Carpaci Alexandru, amatori Ambrus Szilard, Teglas Andrea, Moldovan Sidonia, Bucur Delia. Multumesc !

Se asigura: 1 portie gulas + castraveti murati traditionali, apa minerala si plata, tuica si afinata.
La ce primiti voi mai vreti si mingi:)

Din cate stiu se va pune la bataie si un butoi de bere. Cei care dupa 5 beri nu mai vad mingea vor putea juca cu minge de baschet. In rest speram sa jucam cu mingi de plastic. Daca nu vom gasi un sponsor vom juca cu mingi DONIC de plastic-antrenament.

La pozitia 54 avasanti este corect MANDRU AUREL - Sarmas in clasament pozitia 11...., in loc de Mindru Aurel -4002. Multumesc.

Da, m-am luat dupa Mindru Marin din clasament ... probabil si el e tot Mandru, de fapt ...

��������������

Se asigura: 1 portie gulas + castraveti murati traditionali, apa minerala si plata, tuica si afinata.
La ce primiti voi mai vreti si mingi:)

Hehe nea Dantime mancare se mai gaseste si pe acasa. Eu merg acolo sa "bat mingea" cu pretenarii de aceea sunt curios ce o sa bat 😉

Back
Sus