A fost...,dar s-a terminat. Ce pacat !...Dar au ramas oamenii. Deci, va mai fi.
Asta-i latura sensibila a lui nea Titi.
Mai are una.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
A fost...,dar s-a terminat. Ce pacat !...Dar au ramas oamenii. Deci, va mai fi.
S-au gasit 3 prosoape si o bluza de trening.
bravooo DEJ FELICITARI POP ZOLTAN :clap:AI FOST LA UN PAS DE FINALA !! DATA VIITOARE SIGUR VEI JUCA FINALA! .......
Si uite Dane ca ai avut dreptate; a jucat finala la Gura Humorului, dupa o saptamana. Si ce MECI !!! Ce revenire !!! Condus la GH cu 2-0 la seturi si 10-5 in seturile 3 si 4 Zoli a revenit si a egalat la 2, dar din pacate n-a mai avut "suflu" si a perdut decisivul, spre usurarea adversarului sau, care avea un morcov ....
Fain turneul de la Deda.
Bravo Zoli ! Bravo Sorin ! Felicitari pentru accederea in semifinala si finala, castigata in sfarsit gratie unui joc inteligent, cu mult "spin".
O adevarata performanta, la un pas de semifinala, realizata de prietenul Polotca Stefan, cu carea am avut onoarea sa "pierd" in inferioare. Cat despre Bencze Farcas, ca sa mai zic? A mai facut o victima ... (adica eu). E dat naibii pustiul ! Majoritatea meciurilor din grupa inferioara le-a castigat cu 3-2 dupa ce a fost condus. In finala turneului de copii de la Gura Humorului a facut acelasi meci, rapandu-i trofeul adversarului dupa ce acesta avea 2-0 la seturi si 11-10 in decisiv ... Tare pustiul ! (aschia nu sare departe de copac, iar Gobi este un jucator de temut).
O sa revin cu fotografii ...
- - - Actualizat - - -
Da, era sa uit, luat de val... In semifinala de la Deda, jucata cu Sorin Ciurca, Zoli a avut meciul in mina, dar a pierdut cu 3-2 dupa ce in decisiv conducea cu 9-7, pe mana lui ... Cred ca i-a fost teama de ... finala !! S-a revansat insa o saptamana mai tarziu... Imi zicea si el, necajit, ca trebuie sa castige turneul urmator. Ambitie mare !
- - - Actualizat - - -
Iata si fotografiile promise, cu scuze pentru intarziere ...
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
si mai am ...
Baga mare,fratello!Nu-mi dau seama inca cine a castigat "turneul" de pe terasa caci il vad doar pe unul dintre "finalisti"....sa fie oare Marcel Anitei castigatorul?!?!
Baga mare,fratello!Nu-mi dau seama inca cine a castigat "turneul" de pe terasa caci il vad doar pe unul dintre "finalisti"....sa fie oare Marcel Anitei castigatorul?!?!