AmaTur: Turneu A Turneu A-Cupa "'WHY NOT'' editia a 2-a-- ROMAN- 08.02.2014

Felicitari tuturor!... in mod special finalistilor Cosmin si Madalina.
Bravo Cosmin! Ai reprezentat Straja cu cinste. Tine-o tot asa!

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

uuoooaaauuuuu....:D

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

:-D:thumbup::clap:

A fost un concurs de un nivel valoric ridicat multi favoriti (la ambele categorii) nereusind sa acceada in fazele superioare.
Un minus a fost lumina din sala,desi toate sursele functionau numarul de lucsi era destul de mic,din motive de economie probabil(acest lucru nu poate fi imutat organizatorilor ,desigur)
Multumim dlui Petenchi pentru gazduire si pt premiile generoase oferite .
Felicitari castigatorilor,multumim tuturor participantilor,va asteptam la anul

Facind o imagine de ansamblu asupra ultimelor turnee din Moldova,analizind feedback-uril de pe posturi,si fiind prezent la citeva evenimente din aceasta zona, pot afirma sincer ca este una dintre cele mai unite comunitati de tenis de masă din Amatur,si asta ma refer la toata zona,incepind cu Vatra Dornei,Gura Humorului ,Rădăuți, Botoșani,Suceava,Birlad ,Roman,Fălticeni,(Iași),Focșani, si Bacău unde turneele reusite se tin lant.O comunitate destul de mica dar prezenta in nr mare la aproape toate turneele,oare datorita implicarii si colaborarii organizatorilor care au reusit atragerea unor sponsori substantiali,au reusit sa se sprijine unul pe altul sa puna la dispozitia jucatorilor o logistica buna si o fluenta in desfasurarea competitiilor.
In cartile de istorie Moldova lui Stefan Cel Mare era descrisa ca patria unui neam puternic si unit,si la bine si la rau,si se pare ca urmasii lui ii duc acest renume mai departe.Felicitari dragi moldoveni.
Si cum ne-am obisnuit cu deviza HAI AI NOSTRI
Cu drag EMI

Felicitari organizatorilor pentru acest concurs, felicitari castigatorilor pentru performanta atinsa si munca depusa , echipa de la Bacău va reveni cu mult drag la Roman
Ma bucur enorm ca la acest concurs am avut onoarea sa stau de vorba cu prietenii de la BACAU.Va felicit dragilor pentru reprezentatia pe care ati afisato ptr. curajul de care dati dovada de a aduce cu voi la concursuri pe cei mici pe viitorul nostru.Domnule antrenor am vazut jocul frumos a copiilor a fost o mangaiere a privirilor mele si o bucurie totodata ca viitorul tenisului de masa este asigurat.Sa incercam pe cat de mult posibil sa aducem cu noi in concursuri si valorile mici ,as face o propunere ca in organizarea concursurilor celor mari sa fie bagate optional daca nu obligatorii si concursuri ptr. cei mici separat.O masa doua rezervate celor mici nu ar incurca pe nimeni.Am avea ce vedea sunt sigur.(vezi organizarea de la G.HUMORULUI unde de cate ori s-a putut cei mici au avut unde juca).
VA DORESC UN VIITOR STRALUCIT CELOR MICI SI VOUA MULT SUCCES INCONTINUARE.Va saluta cu drag acelas MARCU.

SALUT TOTODATA PE TOTI COLEGII SI PRIETENII CU CARE M-AM INTALNIT SI VA DORESC MULTA SANATATE SI SUCCES

Felicitari Edi , mai greu a fost primul turneu A, de acum poate devine traditie si venim in fiecare an.Ne-am simtit excelent chiar daca de data asta nu am avut performante deosebite .Cu drag Bianca , Sebi, Ticu ,Puiu impreuna cu intreaga echipa.

A fost un concurs de un nivel valoric ridicat multi favoriti (la ambele categorii) nereusind sa acceada in fazele superioare.(...)"

Cataline, cred ca ai vrut sa spui ceva de genul: " A fost un nivel valoric ridicat unde cu concursul unor favoriti, alti favoriti n-au reusit sa acceada in fazele superioare " :):). Mi-a placut exprimarea, oricum.

In alta ordine de idei, multe meciuri foarte disputate si foarte fumoase. Multumiri organizatorilor si sponsorilor, pentru organizare si premii. Felicitari castigatorilor !
Eu, unul, n-am simtit condensul, insa am simtit din plin - cel putin seara - lumina obscura.

I-am dat un tel lui Costin sa ma lamureasca.Prenumele lui Vlase e Dorin-Ciprian.E3xista un singur jucator in Adjud cu numele Vlase.Trece-l cum stii,daca el va avea vreo preferinta asupra unuia din cele doua prenume te va contacta probabil.
Te-a rugat Costin sa citesti MP ul pe care ti l-a trimis

Back
Sus