rogerpustiu
maestru
Felicitari organizatorilor pentru acest concurs, felicitari castigatorilor pentru performanta atinsa si munca depusa , echipa de la Bacău va reveni cu mult drag la Roman
Trimis de pe al meu C5303 folosind Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Felicitari organizatorilor pentru acest concurs, felicitari castigatorilor pentru performanta atinsa si munca depusa , echipa de la Bacău va reveni cu mult drag la Roman
A fost un concurs de un nivel valoric ridicat multi favoriti (la ambele categorii) nereusind sa acceada in fazele superioare.
Un minus a fost lumina din sala,desi toate sursele functionau numarul de lucsi era destul de mic,din motive de economie probabil(acest lucru nu poate fi imutat organizatorilor ,desigur)
Multumim dlui Petenchi pentru gazduire si pt premiile generoase oferite .
Felicitari castigatorilor,multumim tuturor participantilor,va asteptam la anul
Ma bucur enorm ca la acest concurs am avut onoarea sa stau de vorba cu prietenii de la BACAU.Va felicit dragilor pentru reprezentatia pe care ati afisato ptr. curajul de care dati dovada de a aduce cu voi la concursuri pe cei mici pe viitorul nostru.Domnule antrenor am vazut jocul frumos a copiilor a fost o mangaiere a privirilor mele si o bucurie totodata ca viitorul tenisului de masa este asigurat.Sa incercam pe cat de mult posibil sa aducem cu noi in concursuri si valorile mici ,as face o propunere ca in organizarea concursurilor celor mari sa fie bagate optional daca nu obligatorii si concursuri ptr. cei mici separat.O masa doua rezervate celor mici nu ar incurca pe nimeni.Am avea ce vedea sunt sigur.(vezi organizarea de la G.HUMORULUI unde de cate ori s-a putut cei mici au avut unde juca).Felicitari organizatorilor pentru acest concurs, felicitari castigatorilor pentru performanta atinsa si munca depusa , echipa de la Bacău va reveni cu mult drag la Roman
Dan Andrei a spus:
A fost un concurs de un nivel valoric ridicat multi favoriti (la ambele categorii) nereusind sa acceada in fazele superioare.(...)"
Cataline, cred ca ai vrut sa spui ceva de genul: " A fost un nivel valoric ridicat unde cu concursul unor favoriti, alti favoriti n-au reusit sa acceada in fazele superioare ". Mi-a placut exprimarea, oricum.
In alta ordine de idei, multe meciuri foarte disputate si foarte fumoase. Multumiri organizatorilor si sponsorilor, pentru organizare si premii. Felicitari castigatorilor !
Eu, unul, n-am simtit condensul, insa am simtit din plin - cel putin seara - lumina obscura.
Loc 3 gr sup:
...
Vlase Ciprian-Adjud