AmaTur: Turneu A Turneu A Cupa Zilele Tecucilor la Tenis de Masă 25.04.2015 Open+Avansați+începători

Buna ziua ,
Se retrage de la sectiunea open Ionita Valentin si se inscrie la open Zarnischi Catalin ( daca exista posibilitatea , la avansati )

Rugam sa ne comunicati variantele pt ca sunt ore diferite de start in concurs .
Cu stima

Buna ziua ,
Se retrage de la sectiunea open Ionita Valentin si se inscrie la open Zarnischi Catalin ( daca exista posibilitatea , la avansati )

Rugam sa ne comunicati variantele pt ca sunt ore diferite de start in concurs .
Cu stima

Zarinschi Catalin se retrage de la Avansati si se inscrie la Open.

Berbece Bianca si Nicolae Dan se transfera la Open. In acest moment este completa si lista la Open.

Cretu Cristian se retrage de la Incepatori
Stanciu Silviu se retrage de la Open

Ultima editare:
Pentru că îmi plac premiile care promovează produsele tradiționale locale:

Pentru că Tecuciul este faimos pentru al său muștar, ca și pentru "borșul de putină":

Domnule Munteanu, aveți în vedere pentru acest Turneu B cu "aroma" de A ...
De asemenea, cu spirit de gluma (50% :)), va sugerez și inaugurarea unei tradiții locale privind acordarea ca premii merituoșilor învingatori a unor borcane cu celebrul Muștar de Tecuci, aliniindu-va astfel organizatorilor care promoveaza produsele tradiționale românești: magiunul de Topoloveni, țuica de Valeni, etc.
Bafta multa!

Mă alătur generoșilor sponsori locali cu un strop de culoare printre cele premii electronice și măresc miza concursului (:D) cu cel mai important ingredient ce stă de-a dreapta celebrilor mititei românești:

Daca mai e un loc la avansati sa-mi semnalati sa stiu daca ridic coletul dimineata.mersi .nb.(barzalau)

Back
Sus