AmaTur: Turneu A Turneu A Cupa Zilele Tecucilor la Tenis de Masă 25.04.2015 Open+Avansați+începători

Constantinescu Rares - Valeanu Cosmin (Eliminatorii începători)

Constantinescu Rares - Valeanu Cosmin (Eliminatorii începători)

Frumos meci au facut juniorii, Constantinescu Rares si Valeanu Cosmin, bravo lor si antrenorilor care-i indruma!

Finala începători: Mercioiu Constantin - Robu Valentin

Finala începători: Mercioiu Constantin - Robu Valentin

Semifinala Amatori: Zainescu Corneliu - Arion Costel

Semifinala Amatori: Zainescu Corneliu - Arion Costel

Multumim Marcele pentru materialele foto si video postate. Ne reamintim cu bucurie ziua de 25 aprilie.
Sa ne revedem sanatosi cu totii.

Finala Amatori: Rosu Gabriel - Zainescu Corneliu

Finala Amatori: Rosu Gabriel - Zainescu Corneliu

Ion Marius - Cretu Florin (Grupe inferioare Open)

Ion Marius - Cretu Florin (Grupe inferioare Open)

Wischegg Robert - Litovcenco Gicu (Grupe inferioare Open)

Wischegg Robert - Litovcenco Gicu (Grupe inferioare Open)

Ultima editare:
Giol Mihai - David Dorin (Eliminatorii Open)

Giol Mihai - David Dorin (Eliminatorii Open)

Giol Mihai - Bularda Iulian (Eliminatorii Open)

Giol Mihai - Bularda Iulian (Eliminatorii Open)

Ultima editare:
Aga Alexandru - Calin Mihai (Eliminatorii Open)

Aga Alexandru - Calin Mihai (Eliminatorii Open)

Litovcenco Gicu - Aga Alexandru (Semifinala Open)

Litovcenco Gicu - Aga Alexandru (Semifinala Open)

Ultima editare:
Roman Iulian - Giol Mihai (Semifinala Open)

Roman Iulian - Giol Mihai (Semifinala Open)

Cretu Florin - Leorda Rares (Eliminatorii Open)

Cretu Florin - Leorda Rares (Eliminatorii Open)

Finala Open: Litovcenco Gicu - Roman Iulian

Finala Open: Litovcenco Gicu - Roman Iulian

P.S.
De urmărit schimbul de mingi de la minutul 4,10 din ultimul clip, când, numai în slow motion, se vede cum mingea mușcă tușul din colțul mesei. :)

Multumim:
-tuturor participantilor care au ales sa participe la acest turneu
-dlui Cristovici Viorel pentru implicarea totala in organizarea turneului si pentru atragerea acestor sponsori generosi
-dlui Gasner Paul care a adus de acasa din Iași toata tehnica IT necesara( 2 laptopuri, vidioproiector,imprimanta,hartie de scris) si pentru transmisia in timp real a desfasurarii turneului
-dlui Sebi Rojnita care ne-a ajutat cu 10 mese si 60 despartitoare
-dlui Corcoz care a adus 50 despartitoare si a supervizat turneul
-dlor Cozma Catalin si Nicu Constantin care ne-au ajutatat la fluidizarea intrecerii-
-dlui Bularda Iulian (prietenii stiu de ce)
-lui Alex(reprezentantul lui Emi-tt) pentru mingile de joc
-echipei din Tecuci(Bodin Ion,Chetronie Liviu,Tanu Mihai,Stamate Eduard si Pascu Paul) care au ajutat la pregatirea salii de joc
-dlui Marcel Giosan pentru sponsorizare,foto ,filmari si postarea lor pe site
Felicitari castigatorilor si va asteptam cu drag la urmatorul concurs in Tecuci.

Desi, la acest turneu mi-am exprimat parerea ca agreez mai mult impartirea pe 3 categorii : Open, amatori si incepatori, nestiind cum se acorda punctele la categoria incepatori, acum dupa actualizarea clasamentului constat ca se acorda puncte foarte putine la categoria incepatori, mie ca si multor altora scazandu-ne MP, desi nu ne-am clasat prea rau la acest concurs.
Spre exemplu : e cineva care inainte de acest concurs avea MP 7,16 iar dupa concurs a ramas cu 6,96 desi a ajuns in eliminatorii, locul 17-32 !!!
In consecinta, desi e mai greu pentru un incepator laolalta cu avansatii, pentru punctele care se acorda se merita sa fie asa, iar eu revin asupra parerii initiale si spun ca e mai bine cu 2 categorii, respectiv : open si amatori.
Daca am fi stiut ca pentru categoria incepatori se dau puncte atat de putine, probabil ca ne-am fi inscris la avansati. Asta e!

Ultima editare:
Back
Sus