Re: Turneu A-Curtea de Arge?-27 iunie 2009
Re: Turneu A-Curtea de Argeș-27 iunie 2009
Din SIBIU mai vin si:
Dragos Temelie
Sorin Iancu
Re: Turneu A-Curtea de Argeș-27 iunie 2009
Din SIBIU mai vin si:
Dragos Temelie
Sorin Iancu
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Este rezervat? ! preferin??:cu vedere catre M?nastirea Arge?ului,sau către Biserica Domneasc? ?ciprian82 a spus:din Suceava: Constantinovici Ciprian
Vali, te rog sa rezervi o camera la hotel pentru zilele de vineri si sambata.
Multumesc
Mulțumesc mult Bil? pentru ajutorul oferit ! Dac? o sa fie cazul m? bazez pe ajutorul vostru (?i nu numai logistic-ave?i experien?? acum),de?i sper ca vineri să avem timp ?i de o mică excursie pe Transf?g?ra?an,?i de ce nu,o vizit? la sediul Dr.Oetker România,unde am să va fiu ghid !Bila a spus:Din Mangalia vor veni urmatorii:
1.Medeleanu Stefan
2.Chiurtu Viorel
3.Chiriac Felician
4.Motisan Dragos
5.Barbu Mircea
6.Pascu Mugurel
7.Panaite Ionel
Poate reusim sa ajungem si sa te putem ajuta si la aranjarea salii....(Prietenii stiu de ce!!!)
ok,am să încerc să fac ca vremea sa fie frumoas?ciprian82 a spus:eu voi ajunge vineri dimineata in curtea de arges si sper din tot sufletul sa fie vreme frumoasa astfel incat sa nu fiu nevoit sa stau in hotel si sa am parte de vre-o priveliste, indiferent care o fi aceasta
Foarte placuta chiar.Eu tot astept sa mai vina si alte fete pe la turnee si cred k nu numai eu....s-or fi saturat barbatii din Amatur numai de mine. :lol:yodasory a spus:Tot din SIBIU o surpriza placuta ...sa speram !![]()
Simona Herciu
Sigur este o surpriz? placut? !yodasory a spus:Tot din SIBIU o surpriza placuta ...sa speram !![]()
Simona Herciu
vezi Luminița,nu ai așteptat degeaba,stai lini?tit?, nu s-a saturat nimeni de persoana ta, atata timp cât nu s-a hr?nit din tine,dimpotriv? !Luminita a spus:Foarte placuta chiar.Eu tot astept sa mai vina si alte fete pe la turnee si cred k nu numai eu....s-or fi saturat barbatii din Amatur numai de mine. :lol:yodasory a spus:Tot din SIBIU o surpriza placuta ...sa speram !![]()
Simona Herciu