King Pong Oradea organizator principal 21 Ian 2014 #22 Ne onoreaza cu prezenta domnul Micu Daniel din Satu Mare, participand la categoria Open!
King Pong Oradea organizator principal 21 Ian 2014 #24 edi_tennis a spus: Din arad se inscrie la Open Roman Bogdan Click pentru a extinde... Speram! Mersi Bogdan!
edi_tennis a spus: Din arad se inscrie la Open Roman Bogdan Click pentru a extinde... Speram! Mersi Bogdan!
King Pong Oradea organizator principal 21 Ian 2014 #25 S-a inscris o frumoasa, numeroasa echipa din Oravita! Va asteptam cu drag!
pedrosyto organizator local 21 Ian 2014 #28 Va multumim ptr inscriere-Echipa de Tenis de Masa Oravita!!
laszlo senior 22 Ian 2014 #29 Birtalan Lazlo - Oradea - amator Szab? Lajos - Ungaria - amator Simon G?bor - Ungaria - amator (nou)
S Serban N junior 22 Ian 2014 #32 Aurelian Poleac - Cluj-Napoca - open - - - Actualizat - - - Serban Nascu - Cluj-Napoca - open
King Pong Oradea organizator principal 23 Ian 2014 #34 Din Oradea, un nou jucator in AMATuR, P?sztor Lehel, la categoria amatori!
alandala senior 23 Ian 2014 #36 King Pong Oradea a spus: Ne onoreaza cu prezenta domnul Micu Daniel din Satu Mare, participand la categoria Open! Click pentru a extinde... Vedeti ca am impresia ca l-ati trecut eronat pe d-l Daniel. Cred ca este vorba de acesta - dupa clasament. 15 1320 Nicu Daniel Satu Mare SM 19 19 O 1
King Pong Oradea a spus: Ne onoreaza cu prezenta domnul Micu Daniel din Satu Mare, participand la categoria Open! Click pentru a extinde... Vedeti ca am impresia ca l-ati trecut eronat pe d-l Daniel. Cred ca este vorba de acesta - dupa clasament. 15 1320 Nicu Daniel Satu Mare SM 19 19 O 1
King Pong Oradea organizator principal 24 Ian 2014 #39 Se inscrie Garduli Silviu, din Cluj-Napoca, la Open!