mateidumitru
maestru
Multumesc tuturor participantilor care au venit la acest turneu si in mod special lui Shuni care s-a ocupat de partea tehnica a concursului.Pe aceasta cale multumesc si colegilor de antrenament de la Clubul Sportiv Arena Reghin (Calin, Misu, Istvan) precum si d-l Ocsi care m-au ajutat la organizarea acestui turneu.Turneele de la Deda au drept scop in primul rand promovarea tenisului de masa pe Valea Mureșului precum si promovarea acestei zone pitoresti prin Festivalul ''Vaii Mureșului '' unde fiecare primarie din zona isi prezinta traditiile si obiceiurile strabune , portul popular , mestesugurile , etc.
Daca in anul:
- 2011 au fost 36 concurenti(turneu B)
- 2012 au fost 56 concurenti (turneu A)
- in 2013 au fost 110 concurenti ( turneu A), pe langa concurenti au mai participat si insotitorii acestora ( sotii, copii, prieteni ) care cu totii au fost serviti din gulasul la ceaon, doar castravetii s-au terminat mai devreme. Am precizat acest lucru deoarece in ceaon au mai ramas portii si ca atare in 2014 va asteptam in numar cat mai mare iar daca este nevoie gasim un ceaon si mai mare.
Cu stima si respect Marian Florin(Gress).
Felicitari Florine ! Am auzit numai cuvinte de lauda la adresa turneului, care ma fac sa-mi para si mai rau pentru ca nu am putut participa... Poate la urmatorul.
Vreau sa-i mai felicit pe prietenii care au obtinut rezultate bune : Claudiu, Darie, Geo. Si cred ca mai sunt si altii.