AmaTur: Turneu A Turneu A - Dej 23 aprilie 2016 - Cupa primaverii - open si amatori

Multumesc in primul rand organizatorilor: DANUT POP si vesnicului tanar ATTILA DEZSO, Master Chef-ului FLORIN BEICA si ajutoarelor sale pentru GULASUL delicios, domnilor de la butoane: FLORIN APIAN si MIHAI MIRON si nu in ultimul rand castigatorilor si tuturor participantilor. A fost un concurs reusit si m-am simtit foarte bine si compania prietenilor si cunoscutilor.
Voi reveni cu mare placere la Dej, la competitiile viitoare.
Cu aceasta ocazie( Floriile) transmit un sincer LA MULTI ANI tuturor celor care poarta nume de flori.
Pe doi dintre acestia i-am amintit mai sus.

Felicitari celor implicati in organizarea turneului . Fain , amvazut ciaunul cu gulas , am vazut castigatori , poze si filmulete ... vin eu acasa si va arat eu voua .:D

Alex, am filmat eu finala de la amatori dar o sa o pot pune doar maine seara pe forum.

Un turneu reusit la Dej, ca de obicei, cu gazde primitoare si ambianta placuta. O sa revin cu siguranta si la urmatoarele turnee de la Dej.

Ultima editare:
O fi fost printre străini, dar s-a simtit ca-ntre prieteni ;)

- - - Actualizat - - -

Vb de mister Stanciu care la 2 egal și 10 / 6 pt mine a revenit spectaculos si m-a rezolvat :) oricum îl așteptăm cu drag si-n iulie :)

Felicitări organizatorilor pentru acest turneu frumos, bine organizat, cu meciuri spectaculoase atât la OPEN cat si la amatori. Țin sa felicit in mod special pe Danut si Vladut pentru jocul prestat si pentru rezultatul obținut la OPEN. Am sa revin mereu cu mare plăcere la Dej. :)

Back
Sus