A andi junior 2 Aug 2016 #85 Buna ziua, Din Constanța Popescu Andrei George, la amatory, va rog. Si la menu, daca se poate Bors de peste si Caras - 2 portii. Multumesc mult !
Buna ziua, Din Constanța Popescu Andrei George, la amatory, va rog. Si la menu, daca se poate Bors de peste si Caras - 2 portii. Multumesc mult !
C Corneliu_GL senior 3 Aug 2016 #91 Pentru ca sunt amator de un meniu I ,voi vine si eu. Cornel Zainescu- tot amator, din Galați
T Toader Nicolae junior 4 Aug 2016 #92 Din Tulcea Baciu Costel meniu I - - - Actualizat - - - Baciu Costel la amatori
mihais mioveni maestru 6 Aug 2016 #96 Din Mioveni - Trocan Nicolae si Trocan Alexa - Amatori. - - - Actualizat - - - In ceea ce priveste mancarea, se inscriu la meniul nr.1.
Din Mioveni - Trocan Nicolae si Trocan Alexa - Amatori. - - - Actualizat - - - In ceea ce priveste mancarea, se inscriu la meniul nr.1.
Ana Anna senior 6 Aug 2016 #99 Se înscrie la amatori Solcan Florin (meniul 2) si Nicola Marian (meniul 2). _din Constanța -Mulțumim Trimis de pe al meu D2303 folosind Tapatalk
Se înscrie la amatori Solcan Florin (meniul 2) si Nicola Marian (meniul 2). _din Constanța -Mulțumim Trimis de pe al meu D2303 folosind Tapatalk
Ana Anna senior 6 Aug 2016 #100 Ana Roșoga, meniul 2 _mulțumesc Trimis de pe al meu D2303 folosind Tapatalk