AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ "Dunărea Noastră... Descoperă Bucovina", Galați - 18.06.2016

Premii surpriză... (1)!

Premii surpriză... (1)!

A venit momentul să povestim și despre premiile pregătite câștigătorilor Turneului "Dunărea Noastră... Descoperă Bucovina" .

Posesor al unei colecții de magneți de frigider de 497 de piese, adunate din călătoriile în jurul Europei (lipsesc 3 piese până la un număr rotund, dar și încă un frigider în 3 uși :)):
[table="width: 400"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
m-am g?ndit că un remember al Turneului "Dunărea Noastră... Descoperă Bucovina" l-ar putea constitui un fragment din Bucovina, agățat pe un colț de frigider, acolo unde ochiul și inima zăbovesc mai des decât în fața vitrinei cu trofee.

Și pentru că Bucovina ?nseamnă, înainte de tot și toate, ținutul mănăstirilor, am colindat în perioada Paștelui mănăstirile
Sucevița, Moldovița și Voroneț și am ales pentru dumneavoastră câteva cr?mpeie de memorie.

Imaginea muzicală a zilei - Day 10

Imaginea muzicală a zilei - Day 10

Sadova, mon amour:
Satul cu oameni frumoși

Satul copilariei mele... In fiecare zi de vara eram pe varful Magurii admirand Câmpulungul si Sadova

Prove it!

Adică caută în vechiul album cu fotografii al familiei un instantaneu (fie el și alb-negru) din anii copilăriei bucovinene și pune-l pe tapet. :)

Prove it!

Adică caută în vechiul album cu fotografii al familiei un instantaneu (fie el și alb-negru) din anii copilăriei bucovinene și pune-l pe tapet. :)

Cele dintr-o vacanta petrecut acum cativa ani la bunici... bineinteles imortalizand momentele copilariei se pun?

PS intr-una din poze se vede casa bunicilor:)

Dacă în fotografia nr. 1 te-am prins, nu ești pe Sadova, ci în Câmpulung, la primul baraj de pe P?r?ul Mesteacăn (poza martor nr. 5), pentru fotografia nr. 2 mă văd nevoit să-ți cer drepturi de autor pentru că mi-ai călcat iarba în picioare, ca Nică din Amintiri din copilărie la furat de cireșe :), deoarece te aflai exact pe locul primit moștenire de familia Giosan din moși strămoși.

1. Primul baraj de pe P?r?ul Mesteacăn
2. Moștenire din familie
3. Favorit 1 în grupa cosașilor

[table="width: 400"]
[TR]
[TD]5. Primul baraj de pe
P?r?ul Mesteacăn + Cal
[/TD]
[TD]6. Ascuțitul coasei

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ceva posibilitati de cazare aproape de sala sau pe malul Dunarii se pot afisa aici pe anunt? :-D

Ceva posibilitati de cazare aproape de sala sau pe malul Dunarii se pot afisa aici pe anunt? :-D

Am rezolvat niște discount-uri de la prețurile vehiculate pe piața de 150-225 de lei camera cu 2 paturi, undeva la 100 lei.
Le vom afișa luni, când vine confirmarea oficiala.

Back