AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ "Dunărea Noastră... Descoperă Bucovina", Galați - 18.06.2016

Descoperă Bucovina - Question nr. 9!

Descoperă Bucovina - Question nr. 9!

Cine au fost câștigătorii tombolei Turneului B "Rock la Dunăre" Ediția I (și turneu, și festival :)), festival la care a participat celebra trupă Uriah Heep?

Regretatul Lefter Costel,Ion Marius, Spoiala Cristinel,Stoian Nicolae si Arion Costel.

Ai fost pe aproape! Numai că asta trebuie să se fi întâmplat anul trecut, atunci când am avut plăcerea să-l aplaudăm la Galați pe Ian Anderson de la Jethro Tull!

Keep trying!

Ai fost pe aproape! Numai că asta trebuie să se fi întâmplat anul trecut, atunci când am avut plăcerea să-l aplaudăm la Galați pe Ian Anderson de la Jethro Tull!

Keep trying!

Bilete normale:
1. Chetronie Liviu
2. Giol Mihai
3. Roșcan Nicușor
Bilete VIP
1. Stolearenco Igor
2. Barac Andreea
3. Constantinescu Radu

Răspuns corect!
C?știgătorii Tombolei "Rock la Dunăre":

Bilete normale:
1. Chetronie Liviu (l-a batut în finală pe Mihai Giol :))
2. Giol Mihai
3. Roșcan Nicușor

Bilete VIP:

1. Stolearenco Igor
2. Barac Andreea
3. Constantinescu Radu

C?știgătorul de azi - NoRo - este premiat cu un bilet la Danube Rock Festival ediția a III-a, valabil în seara zilei de 18 Iunie 2016, cam în același timp cu disputarea finalelor concursului nostru, și intră pe lista finaliștilor concursului "Descoperă Bucovina" pe poziția nr. 9.

Asa este, dar cand recitesc despre un premiu obtinut de Costel Lefter, practic nici nu mai conteaza intrebarea. Stima!

Pentru NoRo, promitem să facem rost de bilete și pentru ziua de Vineri, când va cânta Pasărea Rock, și pentru Duminică, când v-a cânta Bucovina!, bașca Zdob și Zdub!

P?nă atunci, Cântă cucu`n Bucovina! (și cântă Rock)

Pentru NoRo, promitem să facem rost de bilete și pentru ziua de Vineri, când va cânta Pasărea Rock, și pentru Duminică, când v-a cânta Bucovina!, bașca Zdob și Zdub!

P?nă atunci, Cântă cucu`n Bucovina! (și cântă Rock)

Pff! Asa cum am mai spus, aceasta este piesa mea preferata de la ei. Bateria,imi face efectiv pielea de gaina. Multumesc!

Avem deosebita plăcere să vă anunțăm semnarea unui parteneriat de imagine între organizatorii Turneului A+ "Dunărea Noastră... Descoperă Bucovina" și Teatrul Muzical "Nae Leonard" din Galați, parteneriat în urma căruia o parte dintre participanții la turneul nostru sunt invitați de onoare la cele două festivaluri ce au loc în perioada următoare la Galați: Folk la Dunăre, 11-12 Iunie 2016 la Grădina Teatrului Muzical "Nae Leonard" și Danube Rock, 17-18-19 Iunie 2016 pe stadionul Dunărea.
Astfel, cele 20 de invitații disponibile la "Danube Rock Festival" vor intra în posesia primilor 20 de doritori care se vor înscrie aici, pe forum, cu o singură condiție - să fie printre jucătorii prezenți pe listele de înscriere la cele trei categorii.
Nu în cele din urmă, cele 10 invitații disponibile la "Folk la Dunăre" se adresează jucătorilor gălățeni și brăileni, în ordinea încrierilor aici pe forum, cu o singură condiție - să participe Luni 6 Iunie 2016 la Turneul de casă al clubului CS Activ Galați, turneu la care se vor ?nm?na invitațiile.

Pentru înscriere la Festivaluri e la fel de simplu ca și la turneu:

1. Bocănială Norocel, București - Rock! (...as I promised you!)

2. Pintilie Nela, Galați - Folk!

...și avem și primii doi înscriși!

Lista cu cei înscriși o vom pune în postul cu înscrierile pentru Cobze, unde trebuie să-l trec pe Dl. Morun Marian, cu tot cu mulțumirile organizatorilor.

Si ca sa fim in ton cu ai nostri Bucovineni :) . Un nou concurs: castigatorul va primi la Gura Humorului intrarea gratuita la turneu , precum si o intrare la Aventura Park , Tir cu arcul, si Watterball .
Inrebare: Cine canta la bass:
Raspunsuri :
1. Organizatorul Taberei Tenis de masa in Bucovina
2. Clubul Sportiv Dakiro
3. Dan Chirap
4. Nu stiu
https://www.youtube.com/watch?v=qRhj7SSt5No

Asta e inscrierea mea pentru turneu...

Back
Sus