AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ "Dunărea Noastră... Descoperă Bucovina", Galați - 18.06.2016

Cel cu negru de sus, AL 7-lea de la stanga spre dreapta, Calin Mihai-albina din Barlad.

Răspuns corect!
Călin Alexandru Mihai "Albină", B?rlad aflat în fotografie pe treapta cea mai ?naltă a podiumului, a câștigat, după o finală epuizantă (dominată de fairplay-ul lui Sandu Enciu, care i-a permis lui Albină 4 time-out-uri pentru că se simțea rău), prima ediție a Turneului "Dunărea Noastră".
Premiul etapei de azi constă într-o sticlă cu sirop de afine made în Bucovina, Dl. Munteanu Constantin din Râmnicu Sărat ocupând poziția cu nr. 12 printre finaliștii concursului "Descoperă Bucovina", la categoria Open.
Felicitări!

Ultima editare:
Bună seara!

Vă rog să îl treceți pe Durea Victor de la începători -lista de așteptare- la avansați.

Multumesc anticipat!

Imaginea muzicală a zilei - Day 22

Imaginea muzicală a zilei - Day 22

Sadova, mon Amour:
So near, so far...

Va rog sa-l treceti pe Panait Adrian de la incepatori pe lista de asteptare la avansati.Si pentru o portie de cobza de pastrav.Multumesc!

Delicios premiu a castigat Albina, daca nu-l vrea el - desi nu cred, il iau eu (: .

Descoperă Bucovina - Question nr. 13!

Descoperă Bucovina - Question nr. 13!

La Turneul "Dunărea Noastră" de anul trecut niște ieșeni au rătăcit "drumul" spre sala Siderurgistul și au ajuns la Grădina Teatrului "Nae Leonard" la Festivalul Folk la Dunăre, deși figurau în topicul înscrierilor la turneul nostru. Nu i-am trecut "absenți nemotivați" deși ne-ar fi plăcut să-i "ascultăm" un pic la masa de tenis.

Cine sunt cei doi ieșeni, care, deși n-au ajuns la Turneul "Dunărea Noastră", ne-au transmis că tenisul de masă face "cele mai frumoase picioare"?

Succes la răsfoit topicul de anul trecut!

La Turneul "Dunărea Noastră" de anul trecut niște ieșeni au rătăcit "drumul" spre sala Siderurgistul și au ajuns la Grădina Teatrului "Nae Leonard" la Festivalul Folk la Dunăre, deși figurau în topicul înscrierilor la turneul nostru. Nu i-am trecut "absenți nemotivați" deși ne-ar fi plăcut să-i "ascultăm" un pic la masa de tenis.

Cine sunt cei doi ieșeni, care, deși n-au ajuns la Turneul "Dunărea Noastră", ne-au transmis că tenisul de masă face "cele mai frumoase picioare"?

Succes la răsfoit topicul de anul trecut!

Daca ne spun ei, ii premiezi ?

AlexAndra AndRei si Cosmin VaMan. Rasfoind, am recitit si postarile lui Bogdan Filimon si Costel Lefter. Nu pot descrie fiorul pana-n crestetul capului care m-a patruns. Ca sa nu mai vorbim de dor....

AlexAndra AndRei si Cosmin VaMan. Rasfoind, am recitit si postarile lui Bogdan Filimon si Costel Lefter. Nu pot descrie fiorul pana-n crestetul capului care m-a patruns. Ca sa nu mai vorbim de dor....

NoRo, NoRo...ce mă fac eu cu tine?

Mă gîndeam eu că primul care răspunde corect este un Rocker, și încă unul metalist? Folk? Zău, așa!
Faza e că tu ai câștigat deja un premiu de etapă, unul pe măsura pasiunilor tale: Bilet la Danube Rock 2016 și ești deja pe lista finaliștilor "Descoperă Bucovina" la poziția nr. 9.

"Pedeapsa" pentru că ai răspuns la întrebarea ce nu-ți mai putea fi adresată este următoarea: Se repetă întrebarea nr. 13 pentru a putea stabili un câștigător valid, iar întrebarea legată de Dunăre, Bucovina sau tenis de masă o să o formuleze NoRo!
S?c!

Back
Sus