Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Primul premiu se duce la Fălticeni.
Și pentru că vorbim de un pescar pasionat, premiul va fi în spiritul "Operațiunii Monstrul": un borcan cu Păstrăv mănăstiresc - Sănătate din Obcinile Bucovinei!
Nu încheiem prima zi de înscrieri fără un scurt bilanț: 19 O + 27 A + 19 ? = 65 Amaturiști, un prim câștigător - Cătălin Cozma și o imagine fabuloasă a Pietrelor Doamnei la vreme de seară: East of the Sun, West of the Moon.
Oare e adevarata legenda cu pietrele doamnei?, Eu sunt in suflet jumate bucovinean, si am urcat de 10 ori pe muntele Rarau, pacat ca, cabana se deterioreaza de la an la an , ramanem doar cu peisajul
Oare e adevarata legenda cu Pietrele Doamnei? Eu sunt in suflet jumate bucovinean si am urcat de 10 ori pe muntele Rarau, pacat ca, cabana se deterioreaza de la an la an, ramanem doar cu peisajul
Stai pe fază la următoarele întrebări și vei avea șansa să urci pentru a 11-a oară pe Rarău, mai ales acum, când cabana - intrată într-un amplu proces de modernizare - își va deschide din nou porțile pentru turiști începând cu 1 Iulie 2016.
? Ovidiu Ștefeligă
P.S.
Legenda, musai că e adevărată. Vorba ceia: Dacă n-ar fi, nu s-ar povesti!
Deocamdată, atât media, cât și locul din clasament te recomandă la începători. Dacă în urma actualizării clasamentului din data de 1 Iunie 2016 situația se modifică vom face atunci transferul la Avansați.
Vorbim în săptăm?na dinainte de eveniment și vedem atunci cum stau lucrurile.
O zi buna!